pomocyyyyyyyyy??
pomocyyyyyyyyy??
jak sformatować mam dysk twardy w XP?????/
musisz mieć płyte systemową.
jak jest włożona płyta do napędu to resetujesz kompa
podczas startu sie pyta czy uruchomić z płyty..... tak
i tam bierzesz opcje instaluj winde....
tak!!! właśnie to wybierasz
i tam dalej jakieś opcje dziwne aż dojdziesz do formatuj dysk na którym ma zostać zainstalowana winda
bierzesz formatuj i instaluj i dysk sie formatuje i po formacie od razu albo reset albo to sie tam jakoś zatrzymywało
wiem że ja tam zrobiłem i działało
jak jest włożona płyta do napędu to resetujesz kompa
podczas startu sie pyta czy uruchomić z płyty..... tak
i tam bierzesz opcje instaluj winde....
tak!!! właśnie to wybierasz
i tam dalej jakieś opcje dziwne aż dojdziesz do formatuj dysk na którym ma zostać zainstalowana winda
bierzesz formatuj i instaluj i dysk sie formatuje i po formacie od razu albo reset albo to sie tam jakoś zatrzymywało
wiem że ja tam zrobiłem i działało
-
- Kontakt:
Ja mam do tego taki ******* problem ze jak instaluje winde to wrzucam ja na partycje systemowa i mowi mi ze wszystkie pliki zostana tam utracone. A o to mi chodzi. Po czym przy instalce nowego juz systemu wybieram sobie inna nazwe uzytkownika a potem w documents and settings mam wszystko co mialem na starych pulpitach ladnie posegregowane po starych nazwach ;/. To samo z katalogiem C:\Windows\ zostaja jakies stare syfy... Wie ktos co z tym zrobic? Calkowity format wszystkich partycji nie wchodzi w rachube bo nie usmiecha mi sie wypalac 24GB mp3 i kilka GB filmow na plyty...
http://allegro.pl/show_item.php?item=47755891
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
najezdzasz na dysk..i prawym przyciskiem myszy klikasz i wybierasz formatuj..
jak juz Ci wszystko pojdzie w pizdu...wkładasz płytke z XP i lecisz od nowa.
..albo tak jak mówią..włóż płyte od XP. odpal i jak dojdziesz od opcji to wybierz formatuj..potem usun partycje a potem na nowo je utwórz i po problemie...
jak juz Ci wszystko pojdzie w pizdu...wkładasz płytke z XP i lecisz od nowa.
..albo tak jak mówią..włóż płyte od XP. odpal i jak dojdziesz od opcji to wybierz formatuj..potem usun partycje a potem na nowo je utwórz i po problemie...
http://www.pinkbike.com/photo/927858/
-
- Kontakt: