ile skoku????????
poelcam goraco DJ 3!!!! za ta cene nie ma leprzego amorka na rynku... jak dobrze poszukasz to znajdziesz juz na 950 zl. 130 mm. w zupelnosci wystarczy do takiej ramki...
-
- Kontakt:
Jak mi sie spierdoli armageddon to go pospawam
Jak mi sie ******* auto to je naprawie - za wlasna kase
Nie ma latwo ;p Zreszta w przypadku aut to jeszcze czasem dziala...
Ale mnie by sie nie chcialo wysylac ramy do stanow, czekac 2 miesiace az wroci i laskawie ja pospawaja - jak zrobie to sam.
QmasZ?
Jak mi sie ******* auto to je naprawie - za wlasna kase
Nie ma latwo ;p Zreszta w przypadku aut to jeszcze czasem dziala...
Ale mnie by sie nie chcialo wysylac ramy do stanow, czekac 2 miesiace az wroci i laskawie ja pospawaja - jak zrobie to sam.
QmasZ?
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
blind, jestes sku rwionym analfabeta----------heh kolejny :)
co wam sie w głowe stało?:)
ale dobra nieh bedzie:)
ale zamiast skurwionym :) napisał bym skurwiałym...lepiej pasuje do kontextu panie docencie BADZIE :)
tudzierz ,bym sie jeszcze zastanawiał nad polemikom daleko idoncom w temacie czemu akurat analfabetom?według danyh myh,które jakoby nie było som całkiem na czasie(wsp.edu.pl)analfabetyzm to nie umiejentnosc czytania-oraz nie moznosc posługiwania sie jezykiem w całej jego krasie..tak wienc rzucam pytanie do ciebie drogi kolege -prześmiewco nieudany-czemu analfabeto?:)
heh......pomysl 10 razy zanim cos napiszesz..a jak sie zdecydujesz to spytaj taty..jak ci powie ze dobrze to sie spytaj 2 taty :)
buahahaha......
elo!
co wam sie w głowe stało?:)
ale dobra nieh bedzie:)
ale zamiast skurwionym :) napisał bym skurwiałym...lepiej pasuje do kontextu panie docencie BADZIE :)
tudzierz ,bym sie jeszcze zastanawiał nad polemikom daleko idoncom w temacie czemu akurat analfabetom?według danyh myh,które jakoby nie było som całkiem na czasie(wsp.edu.pl)analfabetyzm to nie umiejentnosc czytania-oraz nie moznosc posługiwania sie jezykiem w całej jego krasie..tak wienc rzucam pytanie do ciebie drogi kolege -prześmiewco nieudany-czemu analfabeto?:)
heh......pomysl 10 razy zanim cos napiszesz..a jak sie zdecydujesz to spytaj taty..jak ci powie ze dobrze to sie spytaj 2 taty :)
buahahaha......
elo!
live fast
die young
die young
-
- Kontakt:
to pomówienia:)
buendy w mojej pisowni som swiadome-czynione w stanie trzezwosci umyslowej...dyslekcja i dysgrafia..som stanami upośledzenia nieświadomego-jak kazda horoba psyhiczna ..tak wienc nadal pudło..
nie moge byc tym kim mówisz jako isz czyny me czynie swiadomie:)
z pełnom akceptacjom buendów jakie czynie..
hehe......
******** ale prawdziwe:)
buendy w mojej pisowni som swiadome-czynione w stanie trzezwosci umyslowej...dyslekcja i dysgrafia..som stanami upośledzenia nieświadomego-jak kazda horoba psyhiczna ..tak wienc nadal pudło..
nie moge byc tym kim mówisz jako isz czyny me czynie swiadomie:)
z pełnom akceptacjom buendów jakie czynie..
hehe......
******** ale prawdziwe:)
live fast
die young
die young
sqlim: (21:23)
wielki problem ile skoku
sqlim: (21:24)
tyle ile Ci potrzeba
a jak nie wiesz
to p**** jestes:P
Juzer: (21:24)
nom
nie więcej niż 150, bo dalej to juz sie mozna spokojnie bac o główke. to nie zalezy od jednopółek tylko od wysokosci amora... ofc.
wielki problem ile skoku
tyle ile Ci potrzeba
a jak nie wiesz
to p**** jestes:P
Juzer: (21:24)
nom
nie więcej niż 150, bo dalej to juz sie mozna spokojnie bac o główke. to nie zalezy od jednopółek tylko od wysokosci amora... ofc.
http://skocz.pl/grbf.com <-Filmy.
http://skocz.pl/mfoty <-Foty.
http://skocz.pl/mfoty <-Foty.