Z3BAM 2000r

BikeRider
Kontakt:

Z3BAM 2000r

Post autor: BikeRider »

Oplaca sie kupic te amor za 460zl ? co ogolnie o nim sadzicie, z gory mowie ze szukalem ale nic nie znalalzlem o tym amorze,glownie o z1. Mialbym sluzyc do lekkiego dh (nie mowie tu o jakims poteznym) , czasami wypad na DS i za miasto...

Z gory dzieki za odpowiedzi
Życie idioty to nie bułka z masłem
BikeRider
Kontakt:

e no ziomy wezcie nie gadajcie ze nic o nim nie wiecie ?;/
BikeRider
Kontakt:

Qwa , same lapsy , zero helpu .... ale shit
hofmen
Kontakt:

Post autor: hofmen »

TwoFourPlayer
OBRECZ BFR 24"x48h-90zl,Kolo tyl 24" piasta dmr revolver -260zl
BikeRider
Kontakt:

ktos cos jeszcze powie ??
Rozpruwacz
Kontakt:

Post autor: Rozpruwacz »

niedawno zakładałem topic - odpowieział równierz tylko [b]hofmen[/b] :) , a amor jest na zwykłą oś, więc do lekkiego DH to niezabardzo chyba , pozatym 80 skoku moze być trochę zamało . co innego dirt , street ->
to jużprędzej ;) .
Badyl
Kontakt:

Post autor: Badyl »

to ten na allegro ?? Shit myśle - tez nad nim myślałem, ale w końcu sie rozyśliłem ... Zresztą dużo znajomych mi osób odradziło mi go kategorycznie ... Jak masz facet kase, to zbieraj i zbieraj, kupisz coś jeszcze lepszego.

Chodzi o tego ?? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=40310111

Zawsze możesz próbować tego http://www.allegro.pl/show_item.php?item=40796368

Pozdro :] może ten shiver pozostanie niezauważony i nie będą licytować, to dam za niego 700zyla :P:P
Ale to tylko marzenie
Whoever Doesn't Ride for Love Or Fun Of It - Shouldn't
BikeRider
Kontakt:

Badyl chodzi dokladnie o ten amorek wlasnie ... W akim razie tez z niego zrezygnuje , dzisiaj bylem na rozmowie kwalifikacyjnej i ziom chyba robota bedzie :) to sie dozbiera na cos nowego i lepszeo (oby)
Badyl
Kontakt:

Post autor: Badyl »

Napewno coś kupisz... do 600/700zyla dozbierasz to już fajnego używańca kupisz.
Have a nice Work :D

Pozdrawiam
Łukasz
Whoever Doesn't Ride for Love Or Fun Of It - Shouldn't
Sector
Lokalizacja: Wszechswiat-->Ziemia-->Europa-->Polska-->Zabrze-->Makoszowy
Kontakt:

Post autor: Sector »

BikeRider widzez e noemlanie... cos malo tu pisza na forum.

Ale do rzeczy... Jest to bardzo dobry amortyzator... i sam chetnie bym go kupil do - streeetu i zabaw ulicznych ogolnie pojetych... (powiem na przykladzie mojego starego z3 2001 (ktorego juz spraedalem)

Praca wysmienita (lepsza niz na poczatku - ale to normalne kazdy amor musi sie dotrzec)... Ogolnie tutaj full wypas.
80 mm skoku bedzie wystarczajace do zabawy wlasnie w miescie itp. NAPEWNO NIE BEDZIES go dobijal jak dobrze go USTAWISZ :P... (moja 100mm (dokladnie 105mm) nie dobijala nigdy (jak juz ustawilem))
Spokojnie da sie sprzerobic na 100 mm
Wytrzymywal katorgi z Hayesem 8 calowym hydraulicznym :P.

NO dobra ogolnie same pozytywne rzeczy... ale o niektoych zlych tez trzeba pamietac.

PO PIERWSZE... moj z3 zanim go sprzedalem.. zaczal sie rozciekac pod mag archiem (tam gdzie sie laczy mag arch z dolnymi goleniami(chyba wiesz o co chodzi)... Kolo pivotow na hamulce :). (pewnie spowodowane hamplem) :P - ale to jest do naprawienia :p... troche kleju w szpare i luz

PO DRUGIE !!! widelec strzela sobie - zwlaszcza pod moja tarcza... (poprzednio pod v kami nie strzelal) - ale to zadna wada :P... (to tez strzela to laczenie na mag archu).

PO TRZECIE i najwazniejsze... zdazalo sie ze pekaly w nich golenie gorne...zaraz pod korona... (mi sie to nie zdazylo choc katowalem go masakrycznie.. ale pamietaj o tym. ALE wiesz Sector potrafi... i kiedys dawno temu odrazu sobie poogladal oferty,.... i stwierdzil ze jak mu peknie to zaden problem... cxzasami na allegro sprzedaja golenie gorne z korona i rura sterowa... w cenach niskich (patrz do 250 zl)... a tyle moge w n iego wlozyc :P...Kurcze sentyment mialem do mojego marcoka... BYL SWIETNY (tzn jest swietny :P... tylko ze juz nie moj :P)

Mam nadzieje ze moja odpowiedz pomogla w wyborze, bo ostatnio na tym forum ciezko uzyskac konkterna odpowiecz (najwyzej cie zbluzgaja i koniec)...

Ps. DO BLUZGANIA TO ZAWSEZ SIE CILOKOW ZNAJDZIE... do pomocy slabo kto

POZDRAWIAM MAREK !!!
www.lancomp.pl -> Wszystko do Komputera
Sector
Lokalizacja: Wszechswiat-->Ziemia-->Europa-->Polska-->Zabrze-->Makoszowy
Kontakt:

Post autor: Sector »

Ah no i fakt... zapiomnialem na koniec napisac czy polecam zakup... do 460 POLECAM :).

Widelce drozsze o 300-400 zl i tak TAK SAMO PRACUJA :)... mam teraz psylo... i z3 byl lepszy :P... (z pracy).;p
www.lancomp.pl -> Wszystko do Komputera
BikeRider
Kontakt:

Dzieki Sector za wypowiedz , dobrze ze sa jeszcze wporzadku ludzie na tym forum :)
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

amorek jest bardzo ciekawy,ale zalezy do jakiej ramy (rozmiar,geo)...Badylowi go odradzalem w jego konkretnym przypadku :)...
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
ODPOWIEDZ