CD-KEY
CD-KEY
Mam csa condition zero i nie mam cd-keya skąd go mam zwiąść może ktoś by mógł podać albo chocby jakiś link z góry dziex.
a skad wziales cs? poszukaj sobie ckeya na kaziee, edonkeyu albo cvzyms innym, ew www.serials.ws chyba tak a jak nie to www.serials.sw a najlepiej to WWW.GOOGLE.PL
a skad wziales cs? poszukaj sobie ckeya na kaziee, edonkeyu albo cvzyms innym, ew www.serials.ws chyba tak a jak nie to www.serials.sw a najlepiej to WWW.GOOGLE.PL
heheh cracki seriale itp... www.crackfind.com ;D znajdziesz tam duzo rzeczy dobra wyszukiwarka :D
gg 2109933
jeśli potrzebnu cd-key do steama to przewaznie na tych stronach sa seriale z generatorow a do steama to nie wejdzie. Czasami sa orginalne wiec good luck.
A poszukaj jakis stron gdzie jest napisane jak zrobic steama w *****.
Albo nastepnie jeszcze jedna opcja to zajebanie komuś konta, znajdz jakies palanta i wypros go o login i haslo a potem wejdz na jego konto, zmien emaila i haslo i koniec, masz konto.
gl&hf
A poszukaj jakis stron gdzie jest napisane jak zrobic steama w *****.
Albo nastepnie jeszcze jedna opcja to zajebanie komuś konta, znajdz jakies palanta i wypros go o login i haslo a potem wejdz na jego konto, zmien emaila i haslo i koniec, masz konto.
gl&hf
livin' on trebles