jak uwazacie ktory amor bylby lepszydo freeridu
ogolnie jestem bardziej sklonny do tego 2 bo ma pivoty pod v
a w dj bede musial montowac tarcze,zmiana piasty,hampwl
wszystko dodatkowo ok 500zł
mimo to co o nich myslicie?
cszyvy ma rację ... nie oszczędza się na amortyzatorach, a ja bym wziął DJ, tyle że wykombinowal bym może coś w innej cenie z piwotami pod v'ki, bo sam jeźdże na v'kach i rozumiem powagę problemu :]
3majcie się, pozdrawiam Łukasz
Whoever Doesn't Ride for Love Or Fun Of It - Shouldn't
black z piwotami :]
ale jak juz sie uparłeś na marzocchi to lepiej jakis czas pojeździj bez hampla z porzodu (ja tak ponad rok jeździłem) niż oszczędzaj na amorze!!
http://www.freeride.j.com.pl
http://tiny.pl/qr55 - w powietrzu :)
siema
jest jeszcze pyt jaki rocznik amorka?! mx to naprawde dobry amor ale do 2003 roku, potem juz go zbyt odchudzili i sie nie nadaje do niczego poza xc/enduro! ja mam mx coila 2003, jeszcze dwoch kumpli jezdzi na takich (jeden z nich naprawde katuje sprzet, niedoloty przodem i tylem na hopach z 7/8 metrowa dziurami amorek przezyl juz nie raz ) i wszyscy sa zadowoleni! jednak polecam go jesli chcesz jezdzic street lub 4x. jesli wieksze napier%^*nie to dj mimo wszystko bedzie lepszy, a najlepiej na sztywna os!
pozdro
do fr?? zalezy jakiego jak nie nawalania dropów z dachów budynku na schody to ja polecam blecka. mam nawet do sprzedania blecka rocznego z nowiutka korona i górnymi goleniami i sterówka za 600zł naprawde amor jest rewelka, super praca i pod vke. na 100% lepszy od marcoków
DJ bo Marzok to marka do katowania a Blacki sa delikatne bardziej amory do streeta a Marzok to amorek do skokow sama nazwa wskazuje nie oszczedzaj z pozadnym amorem mniej klopotow wieksza satysfakcja i sam tez jezdzilem bez hamilca pol roku i bylo spoko :D
kupuj koniecznie DJ!! jest to mocny amor do mocnej jazdy... Sam mialem MXComp i zmienilem na DJ. pojezdzij jakis czas bez hampla z przodu i zaoszczedz na tarczke... lepiej wyglada, lepiej hamuje a bez hampli mozna sie naprawde wiele naumiec... DJ 3!!
A moze Psylo???? Chodzi miodzio i sa wersje takze pod v-ki 125mm skoku powinno jakos wystarczyc. Albo jak koniecznie marcoch, to ja bym sie bardziej zastanawial nad drop offem jak nie nad z1. Jedyne co stoi na drodze to CENA.