no i znowu mnie dopadło !!!
[b]zielony wafel[/b]
street powiadasz.........na moim rowerze ??? :)
Burning widze ze wiesz o co chodzi :)
Ty to przynajmniej mozesz stopniowo ja juz nie paliłem 7 dni wiec moze dam rade pociagnac bez palenia dłuzej,swoja droga to naprawde przejebany nałog
sary w ****,kondycja zjebana ehh same minusy,ale ta przyjemnosc zapalenia sobie papierosa :P
street powiadasz.........na moim rowerze ??? :)
Burning widze ze wiesz o co chodzi :)
Ty to przynajmniej mozesz stopniowo ja juz nie paliłem 7 dni wiec moze dam rade pociagnac bez palenia dłuzej,swoja droga to naprawde przejebany nałog
sary w ****,kondycja zjebana ehh same minusy,ale ta przyjemnosc zapalenia sobie papierosa :P
www.birol.prv.pl
www.hcfr.pl
www.hcfr.pl
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
no ale tu nie o to w tym temacie chyba chodziło :)
Doszedłem do takiego wniosku:
sprzedam koła i do czasu kiedy nie złoze nowych nie bede miał roweru i nie bedzie mnie ciagneło,wiec troche sobie odpoczne.
W miedzyczasie wezme sie za robienie nowej ramy wiec tez nie bardzo bede mógł jezdzic.Jak wszystko ułozy sie po mojej mysli to za te 4 miesace bede miał nowy rower,zdana mature,zaliczona prace dyplomowa i teoretycznie odbebniony okres rechabilitacji :) Nówka sprzet kilka dni rekreacji na poczatku a pózniej Austria i hardcorowy freeride :D
problem w tym tylko ze łatwo sie mówi a trudniej robi :/
Doszedłem do takiego wniosku:
sprzedam koła i do czasu kiedy nie złoze nowych nie bede miał roweru i nie bedzie mnie ciagneło,wiec troche sobie odpoczne.
W miedzyczasie wezme sie za robienie nowej ramy wiec tez nie bardzo bede mógł jezdzic.Jak wszystko ułozy sie po mojej mysli to za te 4 miesace bede miał nowy rower,zdana mature,zaliczona prace dyplomowa i teoretycznie odbebniony okres rechabilitacji :) Nówka sprzet kilka dni rekreacji na poczatku a pózniej Austria i hardcorowy freeride :D
problem w tym tylko ze łatwo sie mówi a trudniej robi :/
www.birol.prv.pl
www.hcfr.pl
www.hcfr.pl
tłumiki to zamotana sprawa :) poogladaj na www.avalanchedownhillracing.com
w **** pracy kosztowało mnie zeby to wszystko działao tak jak chce,bywało tak ze rozbierałem go i poprawiałem cos nawet kilkanascie razy dziennie.
Ale mozna powiedziec ze jest ok tylko musze sprezyny jeszcze dobrac jakies inne bo te sa za miekkie :/
w **** pracy kosztowało mnie zeby to wszystko działao tak jak chce,bywało tak ze rozbierałem go i poprawiałem cos nawet kilkanascie razy dziennie.
Ale mozna powiedziec ze jest ok tylko musze sprezyny jeszcze dobrac jakies inne bo te sa za miekkie :/
www.birol.prv.pl
www.hcfr.pl
www.hcfr.pl
:D ano sam
Karol85 to twoje "Majne frame" w podpisie oznacza rame teojej konstrukcji?? bo cos pink sie pojebał i nie mam jak zobaczyc ,jesli masz to zdjecie to wyslij mi bikerider@wp.pl
Karol85 to twoje "Majne frame" w podpisie oznacza rame teojej konstrukcji?? bo cos pink sie pojebał i nie mam jak zobaczyc ,jesli masz to zdjecie to wyslij mi bikerider@wp.pl
www.birol.prv.pl
www.hcfr.pl
www.hcfr.pl
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ja mam cos nie tak od 2 tygodni mnie boli w srodku ale juz coraz mniej przy wysilku ale olalem bo myslalem ze to po przerwie 2 tyg bez roweru a teraz juz mi sie nie chce isc do lekarza bo lekko boli .... na karcie masz 4 mc bez wysilku to idz do lekarza nie pokazujac mu tej karty ani nic zeby poprostu powiedzial co jest i jak ... moze jakas operacja ?
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
-
- Kontakt:
z płucami nie ma żartów, jak kose dostałem w plecy to se myslalem że mi tylko zaszyją i do domciu, może sie nawet mama nie dowie, a tu doktor robi zonk "no wiesz może byc podejrzenie odmy podskurnej i płucnej, tak posiedzisz 4 dni w szpitalu " ;==) i nici z dyskrecji
Haro Nyquist...R24.....http://forum.bikeaction.pl/album_page.php?pic_id=1874