konfiguracja sprzetu
konfiguracja sprzetu
witam. składam powoli rower i mam juz:
rama: dragstar 14"
amor: Drop Off 2003
Siodło: Tioga kanapa34cm dluga
kiera: Tioga FR
chwyty: Tioga mushy
suport na kwadrat na maszynach
teraz napisze co jeszcze bym chcial kupic:
mostek: NS moto
klamki: shimano DX
manetka: Shimano Alivio
korba: rpm SS na kwadrat, lub Dual Drive 32z
przezutka tył: shimano altus, lub alivio, lub acera
hample: black box
obrecze: sun rims - double track
szprychy: mach czarne
piasty: NS
opony: tioga factory DH
napinacz: TRUVATIV CHAINGUIDE
to chyba tyle. napiszcie czy cos byscie zmienili i czemu!!!
rama: dragstar 14"
amor: Drop Off 2003
Siodło: Tioga kanapa34cm dluga
kiera: Tioga FR
chwyty: Tioga mushy
suport na kwadrat na maszynach
teraz napisze co jeszcze bym chcial kupic:
mostek: NS moto
klamki: shimano DX
manetka: Shimano Alivio
korba: rpm SS na kwadrat, lub Dual Drive 32z
przezutka tył: shimano altus, lub alivio, lub acera
hample: black box
obrecze: sun rims - double track
szprychy: mach czarne
piasty: NS
opony: tioga factory DH
napinacz: TRUVATIV CHAINGUIDE
to chyba tyle. napiszcie czy cos byscie zmienili i czemu!!!
ja mam z tylu acere od 4,5 lat i dziala. Korby bym wzial cos na isis. np truvativ giga pipe team dh + hussefelty dh. Sam ma te korby i sa boskie, a suport to masz totalny pancer i tak latwo nie pojdzie. Niestety ja mam na razie jakiegos sredniaka. Skoro bierzesz mostek NS moto to moze do tego kiera tez z NS Pure 4130. Naprawde jest pancerna i do skakania wg mnie lepsza bo jest z cr-mo. Szprychy zmien moze na dt swissy alpine III. Hample nei wiem, ja bym sobie zalatwil hayesy do dh jakies. A reszta czyli manetki, przerzutek tylni kaseta i lancuch to cos tanszego wez.
no risk no fun
http://tiny.pl/5mc4
http://tiny.pl/5mc4
-
- Kontakt:
wiec tak: ta kiera jest naprawde dobra - przynajmneij mi podpasowala. mam ja w odbu rowerach. hamulce sa ok. klamki tez. co do obreczy - mozesz kupic sobie jakiegos alexa - tez mialem brac suna - ale chyba wezme cos z alexrimsa. co do piast (to ciagle sam sie zastanawiam - i nei wiem :( ) ale te NS duzo osob na forum wyklinalo. co do korb sie nei wypowiem - bo sie nei orietuje - ale na isia mozesz wziasc - bedzie juz przyszlociowo i napeno mocniejsze. szprychy ok - albo DT jakies. przezutke mozesz wziasc cos innego - albo wogole sie na sramy przelozyc, lub z schimano to moze sore - porzadne przezutki !! no to tyle - jesli kotos moze niech napisze odrazu jakie piasty by polecal !! pozdro.
BEZOWIAK www.bezowiak.neostrada.pl -nasz klub
ZAPRASZAM! beżowe jasne pełne ;) BJP i FR:]
ZAPRASZAM! beżowe jasne pełne ;) BJP i FR:]
-
- Kontakt:
Nie wiem za ile masz drop offa, jesil to nowy to podejrzewam ze podobnie jak ja mam nowe fr i drop offy I z 04, luknij na allegro.
Siodla tiogi nie polecam, nie podoba mi sie, lepiej love seata/setlaza/funna - jeden kij
Mostek ns jump, dobry stan oddam za 50zl
Korbe bierz SS, bardzo fajna, raz dokrecilem mega i od tamtej pory juz sie nie okrecila - ja mam isis... wiem ze to inna bajka ale kumple maja ja na kwadracie i nie narzekaja ( ja bym jednak zainwestowal w isis )
Przerzutka - tylko sora
Szkoda siana na double tracki, lykaj vuelty po 50zl - zajebiste , ladne , zywotne, TANIE. Maja najlepsza relacje jakosci do ceny, kupilem armageddona a vuelt ani mysle sie pozbywac! ( nie chodzi o chwalenie sie, tylko zrozumienie jak bardzo uwazam je za zajebiste )
Piasty - Grimeki na maszynach
Opony - Gazzalodi 2.3/2.6
Napinacz - Tylko pmsocho ;p
Pozdro
Siodla tiogi nie polecam, nie podoba mi sie, lepiej love seata/setlaza/funna - jeden kij
Mostek ns jump, dobry stan oddam za 50zl
Korbe bierz SS, bardzo fajna, raz dokrecilem mega i od tamtej pory juz sie nie okrecila - ja mam isis... wiem ze to inna bajka ale kumple maja ja na kwadracie i nie narzekaja ( ja bym jednak zainwestowal w isis )
Przerzutka - tylko sora
Szkoda siana na double tracki, lykaj vuelty po 50zl - zajebiste , ladne , zywotne, TANIE. Maja najlepsza relacje jakosci do ceny, kupilem armageddona a vuelt ani mysle sie pozbywac! ( nie chodzi o chwalenie sie, tylko zrozumienie jak bardzo uwazam je za zajebiste )
Piasty - Grimeki na maszynach
Opony - Gazzalodi 2.3/2.6
Napinacz - Tylko pmsocho ;p
Pozdro
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
jak bys chciał obręcz Supra MT 26' 36 to masz tu linka
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=40859483 :D
jak dla mnie dobra cena :)
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=40859483 :D
jak dla mnie dobra cena :)
RIDE MOUNTAIN BIKE (-_-(-_-)-_-)
GG: 1943073