[quote="zielony wafel"]i powiedz co ci w nim nie pasuje?? tłumienie?? twardość?? za mało skoku??za duzo skoku?? to że jest tani?? skakałeś wogóle na nim??[/quote]
wlasnie... ja uwazam ze jak na poczatek to on jest w sam raz...
ja bym Ci radził zakrecic sie kolo ramki DC johnny brawo...w marcu wchodzi na rynek....a z tym amorem to w SKI TEAMIE widzialem bombery 100 skoku za 499...nie do katowania ale na poczatek jest wyczesany....trzym sie
kolo nawet nie wie czy potrafi skakać i chce mieć sprzęt jak Cowan jak kupi rower za 6000zł i się okaże że się boji skakać i nawet jak skoczy to nic nie będzie umiał robić w powietrzu to ja będe leżał i kwiczał bo znam wiele takich kolesiów co im się za dużo wydawało
kup se sztywny widelec i ramke destroyer street &^&*&^(*&()*&(&^*& A TEN STASHEK TO MA Z GŁOWĄ WSZEDZIE GDZIE NIE CZYTAM TO,,KUP SE JOHNY BRAVO W PÓŁOWIE MARCA" CO ZA ZYEB (**&^*&^%#&^&&%
moze ramke destroyera jump:) wedlug mnei bedize oki:) a amorka moze dozbiearj jeszcze duzo hajsu i kup dj albo cmp(ramka)+dj
ne czytalem tego wsztkiego
lizard king kto ci pocisnął kit że point nie ma wymiennego haka przerzutki ?? a wracając do topicu to najpierw zbieraj na ramke bo to na niej składasz cały bike. Ja bym ci polecał destroyera