Ludzie dobra piasta na tył do 250
<ja tam widzialem sporo rozdupczonych daBombow> - to znaczy ze co, ktos je wylozyl ci przed oczami kilka zniszczonych piast DaBomba? Bo skoro widziales sporo to znaczy ze sporo ludzi na nich jezdzi, a skoro tak to czemu tylko jedna osoba wypowiedziala sie o DaBombie na "zywym przykladzie", widze tu brak logiki albo wypowiedz na zasadzie "kolega koledze powiedzial"
"He who makes a beast of himself, gets rid of the pain of being a man"
piasta WINZIP Z www.mkbike.com.pl za 159 zł!!! zajebista oto link :http://www.mkbike.superhost.pl/sklep/im ... %20tyl.jpg
No WinZip niezly choc ja go mam i skrzywilem bebenek, troche w nim szura ale sadze ze to tez jest przypadek :D Ten DaBomb oprocz tego rownie "przypadkowego" bebenka u mojego kolegi jest OK. A tak wogole to ładnie wyglada :P
http://tablica.pl/oferta/rama-specialized-big-hit-fsr-1-rozmiar-m-stan-bdb-ID2AUgz.html#60bfe7734a;r:;s:
jezeli chcesz teraz kupic piaste do 250zl, to wybierz sobie jakas shimano. nie mysl ze jak zapalcisz wiecej za jakeigos nedznego funna albo dabomba to jest to cos lepszego. co prawda tanze piasty shimano nie sa na lzoyskach maszynowych, ale piasty te sa robione od lat, bebenki sa dosc trwale i co najwazniejsze sa do nich dostepne czesci zamienne, od kulek i stozkow poczawszy na oskach i calych bebenkach skonczywszy.
jezeli natomaist ci sie nie spieszy to moze sie doczekasz tylnej piasty sprzedawanej pod moja marka, niestety na dzien dzisiejszy nie umiem okreslic czy jej cena nie przekroczy 250zl. tak czy owak bedzie ona miala os znacznie mocniejsza niz w piastach shimano (min 300%) bo bedzie miala wieksza srednice. cozywiscie na samych koncach srednica bedzie nornmalna tak zeby pasowala do typowych ram. mechanizm zapadkowy rowneiz bedzie znacznie wiekszy niz w innych piastach wiec powinien byc on trwalszy. a jesli nawet nie, to i tak daje gwarancje a po jej uplywie zapewniam dopstep czesci zamiennych
jezeli natomaist ci sie nie spieszy to moze sie doczekasz tylnej piasty sprzedawanej pod moja marka, niestety na dzien dzisiejszy nie umiem okreslic czy jej cena nie przekroczy 250zl. tak czy owak bedzie ona miala os znacznie mocniejsza niz w piastach shimano (min 300%) bo bedzie miala wieksza srednice. cozywiscie na samych koncach srednica bedzie nornmalna tak zeby pasowala do typowych ram. mechanizm zapadkowy rowneiz bedzie znacznie wiekszy niz w innych piastach wiec powinien byc on trwalszy. a jesli nawet nie, to i tak daje gwarancje a po jej uplywie zapewniam dopstep czesci zamiennych
to będzie lepsze od NS coaster ??? Zastanawiam sie nad tym da bomben jeszcze ale on jest chyba na 2 łożyskjach ?:/
Może mi ktoś konkretnie powiedzieć co wziąć??!! mam te 300 zeta a za top juz chyba ozna jakąś mocną i porządną piaste kupić? A ten topic juz sie dosyć długo ciągnie, a piaste juz chciałbym kupić
Może mi ktoś konkretnie powiedzieć co wziąć??!! mam te 300 zeta a za top juz chyba ozna jakąś mocną i porządną piaste kupić? A ten topic juz sie dosyć długo ciągnie, a piaste juz chciałbym kupić