rama bedzie co ci link nie wszedl ze pyskujesz to se wejdz na www.mtb.kielce.pl i stamtąd linkiem rama za 399 dla pierwszych stu osób z tego co piszą nomalna cena 449 zl
łoooł wygląda obiecująco ! porządne spawy... hmm... może jednak się wstrzymam z Cocaine ??? i poczekam na Johnny Bravo ;) ?
To raczej aluminium bo ma w miare grube rury stalówki są zwykle cienkie...
ta wygląda porządnie jak za tą cene...pomyśle nad nią... - chyba byłaby lepsza od LF Cocaine
Winter X Games. (27.01.05)
Na niedzielę (30.01) o godzinie 12 zaplanowano spotkanie na Psich Górkach. Będziemy zjeżdżać na czym się da. Każdy powinien zaopatrzyć się w sanki, materac dętkę, jabłuszko lub reklamówkę. Trzeba się oczywiście rozgrzać więc do ekwipunku doliczyć termosik albo promile ;)
w sumie... takiej grubosci rurki mialy by byc stalowe? :) no bez jaj... ta ramka by wazyla z 6 kg... ja mam rureczki dwa razy mniejsze i moja wazy 3 kg. bo mam cromo a dc na bank zrobi z alu i tak...
Troche grosza cholpakom wpadnie , spoko inwestycja i zajebiste trafienie w polski rynek , chlopaki sie troche wzbogaca a polska "scena" wzbogaci sie o kolejna ramke za 400zl, zawsze to jakies zroznicowanie ;] Gratz dla panow z DC ;]