miałem ten chaintugs, jak kupowałem streetlegala, rozpdał sie po 2 dniach, do ostrzejszego katunku sie to nie nadaje, moze cos zmienili, qrde nawet fajne te ramki główka z jednej czesci, szkoda ze przedsprzedaż nie trwała dłuzej rok temu spóźniłem sie 3 dni :(:(:(:(:(
[b].:N:S:.[/b]
a moze sie zamienisz(podpis) jak nie masz roweru to po Co Ci to, ja CI przetestuje za darmo :ASD, pod zastaw moge Ci daćpekniety pedał Authora(tylko jeden i tak pękł ze sie nie rowala dalej jeżdże 3 miechy i nic-serio :/ nie kapuje, przynajmniej miałbym pretekst do kupna nowych części :DDD) i gripy freeagenta BMXowe :ADS
UWAGA!!!
Rama przystosowana do piasty BMX 14mm.
Aby używać z normalna piasta MTB należy dokupić adapter 10/14mm (69zl)
Adapter umożliwia montaż każdej standardowej piasty MTB, oraz bardzo mocno utrzymuje pozycje kola w zadanej pozycji (nie występuje częsty problem przesuwającego się kola w poziomych hakach)
gówno prawda przsuwało sie po nieudanych 180tkach ;/jak chcecie te ramki to lepiej z piasta 14mm
Okej, Streelegal robi sie co raz bardziej bmxowy: piwoty w srodku, zintegrowany napinacz, fajnie ale uswiadomcie mnie jesli jestem debilem: jak u ch*** wsadzic do tych hakow piaste bez wyjmowania osi z niej osi?
ja dostalem od xprota razem z piasta takie tuleje o szerokosci 8mm a grubosci 2 mm z kazdej strony, co lacznie zwieksza os z 10 do 14mm :P taki reduktor maly. stosowal to ktos, bedzie dzialac?? :]
hehe a mi 7anna pisala ze w cenie ramy beda juz chaintugsy a tu ***, heh.
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
proste pszemek -> bierzesz do pomocy dwóch osiłków , oni rozszerzają tylni trójkąt , a ty wkładasz koło ;) ! Albo pod kątem wsadzasz najpierw prawą stronę ośi potem lewą , lub na odwrotnie ;) !