RS PIKE RACE vs. MARCOK SHIVER SC
RS PIKE RACE vs. MARCOK SHIVER SC
Siemka którego amorka mam wybrać??
Piszcie o niech itd... itp....
DZIĘXXX
POZDRO
Piszcie o niech itd... itp....
DZIĘXXX
POZDRO
-
- Kontakt:
no właśnie... "podobno".... dołączam się do Topicu ale konkretnie chciałbym pytanie skierować do obecnych bądź byłych użytkowników SHIVER`ka SC (najlepiej mod. 2004)... jak się sprawował, o co chodzi z tą sztywnością itp.itd. Z góry wieeeellkie dzięki za posty.
www.frss.paprykarze.com <- Paprykarzowy street crew
zalezy.. shiver jest usd i bedzie wybieral kurz z podlogi, ale jesli potrzebujesz mega sztywnego amora to odpada..
wiem jak pracuje shiver dc i jestem w szoku, boxxer sie nie umywa (porownanie Marcok/RS, tylko z innej polki, zeby nie bylo, ze z dupy wziete)
wiem jak pracuje shiver dc i jestem w szoku, boxxer sie nie umywa (porownanie Marcok/RS, tylko z innej polki, zeby nie bylo, ze z dupy wziete)
S> Tioga Factory DH 2.1 Pro (przod i tyl) <- 90zl/sztuka
Rozmawialem z bratem wlasnie na temat pike powiedzial mi ze jest w pelni z niego zadowolony.jezeli chodzi o 140 skoku to niepoleca ale 123 130 super mocny.bardzo dobrej jakosci slizgi no i sztywna os .powiedzial ze lepej brac ten drozszy model rózni sie troche pracą np przy zimnym powietrzu radzi sobie lepiej .najgorsze jet to ze samemu przy nim lepiej nie grzebac cholernie zlozone bebechy.niedlugo bede go mial to sprawzde go na sobie i jak sie spisuje w polskich warunkach