2005 rama duncona johny 399zl
Powiem co wiem o ramie.
Prodigy Johny Bravo.
wykonana z aluminium.
kąty bardzo podobne, jesli nei blizniacze do amstaffa, podkowa i haki cnc, wzmocnienia głowki, wygląda porządnie, spawy dobrze wykonane
seria prodigy bedzie to cos w stylu firmy nsx, czyli beda dostepne kierownice, mostki, piasty, platfory, co do jakosci i porownania tch 2 firm nic nie powiem bo nie chce byc posadzany o stronniczosc i zaczynac nowej wojny na forum, bo to bezsensu(jesli ktorys dzieciak chce to niech zalozy topic KTORA FIRMA LEPSZA)
ceny maja byc podobna, z zalozenia nizsza niz nsx.
teraz najważniesze, ramek mozna sie teoretycznie spodziewac w polowie marca, ale z wlasnego doswiadczenia wiem ze termin ten przesunie si epewnie o jakis miesiac na naszą niekorzysc , nad czym ubolewam :(, ale mimo wszystko warto poczekac na produkty tej firmy, ogladalem je osobiscie, mialem w reku i naprawde fajnie sie to prezentuje.
oto link do testow ramki, pozdro dla Gary'ego
http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=335766
pozdro www.netbike.pl
Prodigy Johny Bravo.
wykonana z aluminium.
kąty bardzo podobne, jesli nei blizniacze do amstaffa, podkowa i haki cnc, wzmocnienia głowki, wygląda porządnie, spawy dobrze wykonane
seria prodigy bedzie to cos w stylu firmy nsx, czyli beda dostepne kierownice, mostki, piasty, platfory, co do jakosci i porownania tch 2 firm nic nie powiem bo nie chce byc posadzany o stronniczosc i zaczynac nowej wojny na forum, bo to bezsensu(jesli ktorys dzieciak chce to niech zalozy topic KTORA FIRMA LEPSZA)
ceny maja byc podobna, z zalozenia nizsza niz nsx.
teraz najważniesze, ramek mozna sie teoretycznie spodziewac w polowie marca, ale z wlasnego doswiadczenia wiem ze termin ten przesunie si epewnie o jakis miesiac na naszą niekorzysc , nad czym ubolewam :(, ale mimo wszystko warto poczekac na produkty tej firmy, ogladalem je osobiscie, mialem w reku i naprawde fajnie sie to prezentuje.
oto link do testow ramki, pozdro dla Gary'ego
http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=335766
pozdro www.netbike.pl
nowy sklep internetowy
www.netbike.pl
dopiero sie budujemy :)
www.netbike.pl
-
- Kontakt:
gowno ... napewno nie ma co sie roznac z pointem i dragstarem ... moim zdaniem ta rama bedzie chujowa jakos nie podoba mi sie i te spawy takie jakies dziwne ... ogolnie to chyba nie maja praw autorskich na ta nazwe a johny bravo jest zastrezozny chyba pewnie sami pomyslow nie maja ...
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
-
- Kontakt:
ramka bedzei na pewno krotsza od LF, jak merzylem to jest praktycznie jak amstaff, czyli napewno krotsza
czy warto czekac??
ja bym poczekał
jesli ktos chce ramke to u nas beda robione zamowienia caly czas, a kto zamowi ramke i wplaci zaliczke, ma super cene i gratisy do tego, walic do mni ena gg to wszytko powiem w przyszlym tygodniu.
pozdrawiam Krabol
czy warto czekac??
ja bym poczekał
jesli ktos chce ramke to u nas beda robione zamowienia caly czas, a kto zamowi ramke i wplaci zaliczke, ma super cene i gratisy do tego, walic do mni ena gg to wszytko powiem w przyszlym tygodniu.
pozdrawiam Krabol
nowy sklep internetowy
www.netbike.pl
www.netbike.pl
srednio wyglada:)
ale ne wem czy widzxiliscie jakie smieszcze rowwerki zrobil gt
http://www.mtb.kielce.pl/ Rowery 2005(12.01.2005)(news)
Chucker 20" Chucker 24" wygladaja jak bmx z malym amorkiem;/
ale jest tam kilka fajnych rowerkow na 2005 :)(innych firm tez)
ale ne wem czy widzxiliscie jakie smieszcze rowwerki zrobil gt
http://www.mtb.kielce.pl/ Rowery 2005(12.01.2005)(news)
Chucker 20" Chucker 24" wygladaja jak bmx z malym amorkiem;/
ale jest tam kilka fajnych rowerkow na 2005 :)(innych firm tez)
-
- Kontakt:
jak dla mnie huowa nie wiem nad czym wy sie tak rozplywacie , tylni trojkat grone rurki cienkie a przod coz zwykle rury okragle i kawalki blachy przy glowce :/ , teraz beda kolejne topici w stylu co lepsze johny vs drag i bla bla bla.....po tym temacie o dunconie i problemach z ich ramami ja bym wcale nie byl taki happy ze nowa rama i to w takie cenie.....jak ktos na niej pojezdzi ( tylko nie po bulki do sklepu ) to zobaczymy czy rzeczywiscie jest taka dobra a poki co to kazdy moze gadac ze ladna itp.....
do tej pory duncon wedlug mniej najlepsza rama duncona to pitbull duo , choc tam tez dolny element w przednim trojkacie tez mial dziwnie krzywy spaw :] ale moze poprostu tak to im wychodzilo , generalnie i tak zajebista rama byla nie wiem czemu duncon przestla robic...
pzdr 900
do tej pory duncon wedlug mniej najlepsza rama duncona to pitbull duo , choc tam tez dolny element w przednim trojkacie tez mial dziwnie krzywy spaw :] ale moze poprostu tak to im wychodzilo , generalnie i tak zajebista rama byla nie wiem czemu duncon przestla robic...
pzdr 900
www.mm-foto.pl
"Zamierzam kupić rame do 500 i zastanawiam się pomiędzy DC, "Pointem", LF, Destroyerem, CMP, Ballisticiem, Mielcem " kurwa co za wybór tera będzie i ile głupich pytań to przecie jest ok. 17 ram w pizdu co się będzie działo i która najlepsza a wracając do tematu, gdziesz górne widełki są cienkie może nawet jak w Amstafie 03 prosta i tania ram i tak do **** osób kupi i będzie zajebiście ;D.
Wiesz co mnie boli? Że rower się pierdoli!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: