2005 rama duncona johny 399zl
rozmiary beda chyba 14, 16, a4 na pewno bedzie;p
co do spawow ramki to nei ma sie nad czym rozczulac, zobaczymy jak to bedzie na zywo wyglladac, w koncu to 1 egzemplarz (choc pokazowy;/)
i prosze bez tekstow
dc to chu.jowa firma, napewno kolejna zepsuta rama
z tego o wiem to ni ejest dc tylko Prodigy, a czym sie to rozni zostawie dla siebie ;p
co do spawow ramki to nei ma sie nad czym rozczulac, zobaczymy jak to bedzie na zywo wyglladac, w koncu to 1 egzemplarz (choc pokazowy;/)
i prosze bez tekstow
dc to chu.jowa firma, napewno kolejna zepsuta rama
z tego o wiem to ni ejest dc tylko Prodigy, a czym sie to rozni zostawie dla siebie ;p
nowy sklep internetowy
www.netbike.pl
dopiero sie budujemy :)
www.netbike.pl
dopiero sie budujemy :)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
o patrzecie ile my tu mamy spawaczy !! o rezesz mamy polske potęge w spawaniu bo młodzież tylko spawy ogląda i sama spawa i ojeje znają sie na spawach, pewnie spawaja przez cały dzień
"Dziecko chodż na obiad"
"Nie moge mamo bo spawam !! Nie przeszkadzaj !!"
aha i mam pytanie " Jaki to jesst wygląd wzbudzający zaufanie ??"
"Dziecko chodż na obiad"
"Nie moge mamo bo spawam !! Nie przeszkadzaj !!"
aha i mam pytanie " Jaki to jesst wygląd wzbudzający zaufanie ??"
Haro Nyquist...R24.....http://forum.bikeaction.pl/album_page.php?pic_id=1874
jak juz mam kupowac ramke to teraz kupie taka, ktora bedzie wygladac ladnie, estetycznie, ze bedize widac ze ktos sie przylozyl do tej roboty :] a jak juz tanizna to zeby to wsystko bylo grubsze, nie odchudzane... bo z fotki to te haki wygladaja biednie, pewnie to jest pierdolenie ale balbym sie ze odpadna - nie ma komfortu psychicznego.
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
[quote="-Przemooo-"]czy Ci ludzie w tych firmach nie widza ze wielu ludziom zalezy tez na geo ram ... mogli by do ***** zrobi krotsze widelki a nie wszystkie maja minimalnie 415 jak by mialy 400 na kolo 26 albo 380 na kolo 24 to by byly zajebiste ...[/quote]
a ja np nie lubie 400 :) wole troche dluzsze:) i kolo 24 cale odpada bo lubie 26 :)
kwestia gustu :D
pozdrawiam
a ja np nie lubie 400 :) wole troche dluzsze:) i kolo 24 cale odpada bo lubie 26 :)
kwestia gustu :D
pozdrawiam
baja pieknie to ująłes gratulacje zachwile bedzie wymagana jakosc spawow oranga czy santy w ramkach za 400zł chlopcy nie przesadzajcie czy jest cos jakis stuff ktoremu jeszcze nikt nie pojechal chyba nie ma szkoda ze jeszcze nie bylo ze w lince nierdzewnej za 10łż brakowalo jednej zylki i to za sprawa producenta ze jhest lipn dajcie sobie na wstrzymanie