Ponieważ temat tak czy tak wkońcu sie pojawi to ja może zapoczątkuje ....
Przedewszyskim nr1) dla mnie winnerem jest Papik ... no bo generalnie miażdzy
Przedeszystkim nr2) foty fajnie gdyby ktoś zapodał ..:]
no i kwestja ....
Konkurs AUDIOTELE dlaczego
W przejeździe z Siara wygrał Wincenty !!!
0 700 **(PZKOL)** najciekawsze pomysły sobie zapisze .... bo ja kur** nie pojmoje dlaczego ...??????
nie da sie ukryc, ze siara zmiazdzyl wincenciaka, ale nie zapominajmy, ze byl to wyscig rmf-u ;) sedzia z reszta rowniez... po krotkiej rozmowie z menagerem teamu znalezli powod do zdyskwalifikowania szymka i w ten sposob banan zakwalifikowal sie do kolejnego biegu :/
a Patryk "SENSACJA" Kasperczyk rzeczywiscie pokazal klase ;) kto byl, ten wie o co chodzi :D
Nie no sory oczywiscie 2005 ... chwytajcie za pejcze i kamienie i linczujcie mnie ... SORY ... co nie zmienia sprawy że nie pojmoje tego co widziałem ...
nie no Siara powinien wygrać zdecydowanie, ale on jest z Radiostacji w końcu więc.....no cóż zrobić trzeba olać układy i robić dalej to co się robi czyli jeździć :)
groochas ma rację...większość nie widziała co się stało na schodach więc nie pieprzcie farmazonów....ja nie znam ani Siary ani Wincenta...nic nie mam do obydwu, ale decyzja była słuszna
Dokładnie nie wiem, czemu najezdzacie na sedziow jezeli nie widzieliscie sytuacji.
Siara wyglebil razem z Wincentem na schodach. Wincent przenosil rower nad Siara a ten normalnie zlapal go i przestawil z powrotem. to chyba jest powod do dyskwalifikacji :p
zostal zdyskwalifikowany za to ze sie szarpali na schodach ?? hmm jak ogladam relacje z 4x czy dualu to kurde jak jest gleba to sie zawsze za rowery szarpia ... moze nie widzialem sytuacji wiec nie bede najezdzal na sedziow, moze mieli i racje...
NO faktycznie jazda była dobra ... ale nawet jeżeli Siara coś tam na schodach zrobił .... to raczej ustalanie wyniku przejazdu za kotarą czy tez po cichu jest bez sensu .... powninni ofcjalnie powiedzieć przez megafon co i dlaczego zeby nie było niedomowień... no bo jak to wyglada....