jakie sa wasze pomysly na poprawe swiata?
moim zdaniem nalezy wypindolic busza husseina tego tam binladena w kosmos w jednym statku kosmicznym z kilkutonowym zapasem gazu pieprzowego do dyspozycji wedle woli...
ja bym zaczal naprawe swiata od Polski, konkretnie to bym zlecil zamach na Leppera... on naprawde moze zostac prezydentem, potem wybił reszte tych jebanych wsiorow z bialoczerwonymi krawatami; jak by jakis rolnik mial wonty to tez do kasacji
legalizacja marihuuany ... ale tylko marihuany :D no i zeby nie bylo tego zjebanego rzadu chociarz jak by bylo doskonale to by to bylo utopijne spoleczenistwo lepiej zeby cos sie dzialo ... nawet w matrixie byl taki watek ze na poczatku maszyny zrobily idealny swiat ale oni chcieli jakiejs wojny :/ no nic taka jest mentalnosc czlowieka nigdy nie bedzie mu dobrze zawsze bedzie chcial wiecej i wiecej ...
powrot starej policji ktora bez pytania napierdala wrescie wszystkei kradzieze by sie pokonczyly i by byl spokuj i nei bylo by czegos takiego jak hwdp bo to sie wzielo od glopoty psow
JA www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=235917
może to mało humanitarne ale ja bym zagazował wszystkich polityków z całego świat i bandy brechów i innych zjebów!!!
tylko nie mówdzie że jestem rasistą!!!
**** tam ze śiwtem ja bym się cofnął w czasie i wyjebał ruskich powojnie żeby kurwa komuny debile nie wprowadzili. Niemcy przegrali wojnę i mają lepiej. A teraz to wyjebać wszystkich z SLD oprócz Balickiego, wyjebać Samoobrone i LPR i wreszcie dopuścić do władzy ludzi którzy nie kradną i znają się na tym. Bardziej od tych zajebanych polityków pasowałoby mi żeby krajem rządzili lubie wykształceni np. ekonomiści a nie kura ludzie którzy w tym roku mature robili (beger). Naszych żołnierzy przywieść z Iraku do Polski bo oni tam tylko giną jak Ameryka chciała wojny to niech sobie ją sama prowadzi. Millera to żywcem zakopać za ten irak i reszte chujstw bo tylko liże dupe amerykanom i robi przekręty na prawo i lewo. Ogólnie zmienić cały rząd. Aaaaaaaa i zajebać drechów którzy kradną