waga
-
- Kontakt:
a ja licze wage w biku
naprawde dla mnie ważne zeby moj bike był lekki
dla mnie ciezki bike mija sie z celem, na lekkim mozesz szybciej startowac i szybciej dokrecac podczas zjazdu, szybciej podjechac,
i komfort jazdy jest lepszy
lubie super lekkie czesci i karbon , trzeba za nie sporo płacic, ale podnosza mój komfort psychiczny
ogólnie im lżejszy bike tym lepiej jak dla mnie
naprawde dla mnie ważne zeby moj bike był lekki
dla mnie ciezki bike mija sie z celem, na lekkim mozesz szybciej startowac i szybciej dokrecac podczas zjazdu, szybciej podjechac,
i komfort jazdy jest lepszy
lubie super lekkie czesci i karbon , trzeba za nie sporo płacic, ale podnosza mój komfort psychiczny
ogólnie im lżejszy bike tym lepiej jak dla mnie
A tam
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Lokalizacja: Wszechswiat-->Ziemia-->Europa-->Polska-->Zabrze-->Makoszowy
- Kontakt:
dualboy - no widze ze nie tylko ja lubie lekkie... ja choc uwazam moj rower za wytrzymaly.... mam go lekkiego... (mam jeszcez zboczenie z czasow Xc :P) Gdzoie moj rower wazyl 10,9kg z Bomberem z3 (zreszta powietrznym)...:P, pamietam jak cierpialem kiedy musialem naplnic BIDON DO PELNA :P... 0,65 kg :). MASAKRA :P.
Teraz moj wazy 15,5Kg... Z Tiogami 2,5 i Dragshitem :P...:)
Spokojnie da sie zbic wage do nizszej :P..:), a co do np. kasety tez mam srama 9.0 :p.. zawsze to pare gram :P. Wczesniej jezdzilem na plastelinowych sramach 5.0 (ale zato lekkich) :p
Teraz moj wazy 15,5Kg... Z Tiogami 2,5 i Dragshitem :P...:)
Spokojnie da sie zbic wage do nizszej :P..:), a co do np. kasety tez mam srama 9.0 :p.. zawsze to pare gram :P. Wczesniej jezdzilem na plastelinowych sramach 5.0 (ale zato lekkich) :p
www.lancomp.pl -> Wszystko do Komputera
-
- Kontakt: