drag lepszy? Wole polską rame. Lepiej ze są polskie ramy niż ich nie ma z czasem będą coraz lepsze. Przecież jakie oni mają możliwości? Nie możecie porównywać ze specami koną i innymi dużymi markami. Wole kupic Duncona niż rame z Czech z pedalskim malowaniem.
ja kupiłem ballistica za 300 zł. i spawy sa OK, więc bez sensu jest gadanie typu "czego sie spodziewać za 400zł" skoro inne firmy robiąc ramy za 400zł moga się postarać to chyba DC tez musi sie postarać jeśli chce dziaałać na polskim rynku.
a rama generalnie mi się podoba tylko te spawy....
NIC NIE PRZEBIJE POINTA!!!!!!!!!!!!!! KUPIJCIE SOBIE TYCH JOHNYCH BRAWO TO WLASCIWY ROWER DLA WLASCIWUCH LUDZI:P A POINTA ZOSTAWCIE PROSOM!! JA BEDE MIAL NIEDŁUGO POINTA HUNTERA LIMITYD EDYCJON
BIERZ JOHNEGO FAJNA RAMKA, SPOKO WYGLADA, WYDAJE SIE MOCNA , CO DO GRUBOSCI TYCH RUR CO SIE CZEPIALA TO NIECHODZI O GRUBOSC, TYLKO O KONSTRUKCJE TAM NIEMUSI BYC GRUBO!! FAJNA RAMKA I WZIOL BYM JA PREDZEJ NIZ NIE JEDNA RAMKE POWYRZEJ 1000 ZL, ALE WYDAJE SIE DOSC DŁUGA NA WIDŁACH:(
ja sobie ja kupie hehehehe i pitole co o niej gadacie... keszcze cioly nie mieliscie jej w rekacha juz na pier dala cie nawet na niej nie jezdziliscie... as pozatym to rama za 400zł a nie za 2tys :/ gdyby santa cruz robil tak tanio ramki z takim fachem to by zbankrutowal lolki :/ a po zdjeciu mozna duzo powiedziec... ze ma ladny wyglad i to wszystko :))) a ja kupie zobacze i wtedy osadze :))) a puki co leci mi na nia slinka :)))
KRABOL JEST JEBAN.. OSZUSTEM!!!!!Nie kupujcie od niego nic!! Kupiłem od gnoja rame pointa do której dokupiłem stery neco w super promocyjnej cenie 39zł(normalnie według niego 49zł), a dostałem zwykłe blaszaki które w katalogu kosztują 19zł!! Poczytajcie negatywne komentarze o nim!!! Nie jestem jedyny!! Dodatkowo ramy obkleja pomarańczową nalepką, po zerwaniu której tracisz gware!!!! GG prowadzi chyba razem z całą rodziną bo za każdym razem rozmawiałem z kimś innym!!!! W razie wątpliwości przesle zdjęcia ramy i dokumenty zakupu. Wreszcie cie dorwałem ku ta fo nie!!!!!
no kup u cos krabola a bedziesz czekal 2 miesiace na przesylke....daruje sobie poczekaj az ramy bede na allegro
no widac ze nektorzy juz sie podjarali " ale zajebicho raaaamama ziom , kupi sobie bla bla bla ".....ile ludzi tyle opini , jednym sie nie podoba bo pewnie mieli inne ramy i wiedza co nie co o ich kontrukcji i maja porownanie , sory ale te tylnie iwdelki to wiele dobrego nie wroza , poprostu calosc prezentuje sie malo ciekwie i zachecajaco , poza tym myslicie ze duncon spawa je u nas ? tez spawanja u chinoli bo maja duzo taniej
a tak naprawde to jak ktos kupi i pojezdzi to bedzie wiadomo ile jest warta a teraz to wszyscy moga pisac co i m sie podoba a co nie....