jak miałbym do wybory foxa i manita ...to bez zastanowienia -łykam foxa....manity swingery to porazka....padajom jak muhy..za to fox sie trzyma dzielnie :)
no ale sama rama pewnie lepsza niz kony..hociarz nie jezdziłem -wienc niewiem...
wlasnie :)
rower taki zwykły niemoze wazyc 28 kg :)
nieh rama -5
amor-5
koła -8
kiera,mostek,i inne pierdoły-4 ale to max;p
i co ?
22:)
a to jusz czesci od czołga:)
cos krencisz panocku!!
jak staby fabryczne wazom 20 ...........:>
ramka kony jest zajebista mam 2004 18 i rowerek moze byc do wszytskiego,zalezy tyko co zalozy sie do przodu...tlumik troche przymulony ale to wina propedala,mala czulosc ma!!!z dnm burnerem praca zajebista jak maselko i wiekszy skok jakies 170mm wypas,ale tylko do osiagniecia w 18 bo w 17 blachy przy standardowym tlumiku foxa uderzaja o zamykacz!!!!!polecam goraca
Odświeże posta żeby mnie nikt nie zbił :P Ma ktoś jakieś linki do stinkaczy takich do 4500 kompletnych. I może ktoś sie wypowie na temat rocznika 02 jak to sie ma do obecnych. Znalazłem tu jakiegos na pierszej stronie giełdy za 4000zl i nie wiem czy warto to czy giant ac 05.
Ja bym wolal wziasc ac, sprzedac polowe czesci i kupic lepsze. Te ze stinkacza i tak beda w stanie rozkladu i trzeba bedzie je wymienic, a dosatniesz za nie mniej niz za nowe z ac ;]
P.S. Jutro dostane ramke pomalowana , nio i kompletne stery... koles sie kapnal jak juz rame mialem w domu ze bierznia i gorna nakladka na stery zostaly mu na amorze :ASD dobry lol :)
A jak sie ma stinky do Tisy Inu?? Bo w sumie z kanady można sprowadzić Stinky za mniej więcej tyle kasy co w PL używaną Tose można dostać. Co możecie napisać na ten temat??
Moja fura: http://www.pinkbike.com/photo/1059373/
FULL RULEZZZZ :)
sruby mocujace damper w stinkich to rzeczywiscie lipa :/ , pogiela sie kurza twarz i niezly luz sie zrobil, ide jutro dosztukowac gdzies #@$@#$@%$@#%#@@#