Plakaty...
mam 3 plakaty bareclotha :)
1) 360 drop ze specializeda
2) jak wskakuje na dzrewo i robi 180 niewiem jak to się nazywa plakat race face
3) jak robi wallride'a z nwd5 też race face
oprócz tego marcocha na 2005 i poluje na stare z gt jak peat jeszcze tam jeździlł i katja repo :)
ta tak to polecam szukać po sklepach no i w sieci znajdzcie se dobre zdjęcia i dajcie do profesjonalnego drukowania
a tako to jeszcze można szukać w kalendarzach Bb powodzenia:)
1) 360 drop ze specializeda
2) jak wskakuje na dzrewo i robi 180 niewiem jak to się nazywa plakat race face
3) jak robi wallride'a z nwd5 też race face
oprócz tego marcocha na 2005 i poluje na stare z gt jak peat jeszcze tam jeździlł i katja repo :)
ta tak to polecam szukać po sklepach no i w sieci znajdzcie se dobre zdjęcia i dajcie do profesjonalnego drukowania
a tako to jeszcze można szukać w kalendarzach Bb powodzenia:)
-
- Kontakt:
no ja tam mam troche plakatow :] ale na scianach : santa cruz, giant, orange , kolo na bmx, rotwild
jaa jeszcze wycinałem sobie z roznych gazet i katalogów reklamy itp i tak poprzywieszałem fajnie to wyglda i sie komponuje idz do rowerowego i zapytaj o jakies stare kalendarze itp i powycinaj te foty co na nich sa ja tak zrobilem i mam caly pokoj tak zrobiony :)
poluje na znak drogowy "droga dla rowerów) jest w takim miejsci ale cholera kamery tam sa nad swiatłami i to obok komedy jest :/ patologia...
jaa jeszcze wycinałem sobie z roznych gazet i katalogów reklamy itp i tak poprzywieszałem fajnie to wyglda i sie komponuje idz do rowerowego i zapytaj o jakies stare kalendarze itp i powycinaj te foty co na nich sa ja tak zrobilem i mam caly pokoj tak zrobiony :)
poluje na znak drogowy "droga dla rowerów) jest w takim miejsci ale cholera kamery tam sa nad swiatłami i to obok komedy jest :/ patologia...
.................................. nic :/
-
- moderator
- Kontakt:
-
- moderator
- Kontakt:
Ja mam Plakat Bendera Jak Robi Backflipa na Banshee Scream... :/
Trek Session Park
www.pinkbike.com/photo/12075880/
www.pinkbike.com/photo/12075880/