Piasta i łańcuch Single Speed
-
- Kontakt:
Piasta i łańcuch Single Speed
Jaki wybrać setup Single Speed do Dirtu
1. Piasta Dzikusa na 2005 rok SS na oś 10 mm Disc z wolnobiegiem Dicta lub ACS
2. Piasta Xprot'a SS Disc na oś 10 mm Disc z wolnobiegiem Dicta lub ACS
3. Piasta NS Coaster Single Speed Disc na oś 10 mm z wolnobiegiem Dicta lub ACS
4. Piasta DaBomb HS-R 10 na nakrętki z DaBomb Single Speed Reduktor 9-1
Sprzęt ma być mocny i żywotny. I jeszcze jaki polecacie dobry łańcuch do Single Speed 1-biegowy.
1. Piasta Dzikusa na 2005 rok SS na oś 10 mm Disc z wolnobiegiem Dicta lub ACS
2. Piasta Xprot'a SS Disc na oś 10 mm Disc z wolnobiegiem Dicta lub ACS
3. Piasta NS Coaster Single Speed Disc na oś 10 mm z wolnobiegiem Dicta lub ACS
4. Piasta DaBomb HS-R 10 na nakrętki z DaBomb Single Speed Reduktor 9-1
Sprzęt ma być mocny i żywotny. I jeszcze jaki polecacie dobry łańcuch do Single Speed 1-biegowy.
-
- Kontakt:
[quote="dualboy"]ja bym wybrał piaste atomlab ss i do tego łancuch sram pc-10 chyba[/quote]
Ale gdzie ja dostane piaste atomlaba ss za max 400 zł ??
Watro takie kółko na przód http://www.allegro.pl/show_item.php?item=40472187
Ale gdzie ja dostane piaste atomlaba ss za max 400 zł ??
Watro takie kółko na przód http://www.allegro.pl/show_item.php?item=40472187
-
- Kontakt:
santacrusher a mzoe chcesz kupic cale kolo???
prawie nowe kolo poskladane na obreczy double track!! 24" 32 otwory( bez naklejek bo mi sie nie podobaly) szprychy dt czarne, piasta NS bikes na singla bardzo szeroko rozstawione kolnierze ( zajebiscie sztywne kolo) zalozony wolnobieg dicta 17T, os 10mm skrecana srubami !!!
naprawde polecam!!! sprzedaje bo potrzebuje mniejszy wolnobieg z tylu ( 14T) a na ta piaste mozna nakrecic najmniejszy 16T. kolo naprawde jest praktyczniew nowe jezdzilem na nim moze nawet niecaly miesiac.
250zl
prawie nowe kolo poskladane na obreczy double track!! 24" 32 otwory( bez naklejek bo mi sie nie podobaly) szprychy dt czarne, piasta NS bikes na singla bardzo szeroko rozstawione kolnierze ( zajebiscie sztywne kolo) zalozony wolnobieg dicta 17T, os 10mm skrecana srubami !!!
naprawde polecam!!! sprzedaje bo potrzebuje mniejszy wolnobieg z tylu ( 14T) a na ta piaste mozna nakrecic najmniejszy 16T. kolo naprawde jest praktyczniew nowe jezdzilem na nim moze nawet niecaly miesiac.
250zl
NIE MAM DUZEGO CZARNEGO ROWERU :(
wlasnie, jak to jest z ta piasta coaster ss.
ona jest na wolnobieg, tylko jaki? na taki wolnobieg np szitmano z 7zebatkami czy na bmx'owy?
jaka jest szerokosc korpusu i jak ustawic prosta linie lancucha.
czy ta piasta jest na pelna os (nakretasy) czy na zacisk?
moze ktos cos juz wie na ten temat
ona jest na wolnobieg, tylko jaki? na taki wolnobieg np szitmano z 7zebatkami czy na bmx'owy?
jaka jest szerokosc korpusu i jak ustawic prosta linie lancucha.
czy ta piasta jest na pelna os (nakretasy) czy na zacisk?
moze ktos cos juz wie na ten temat
sikun jestes...
pchlaa wolnobieg szitmano jest dokladnie taki sam jak bmx'owy. Tzn. gwint jest ten sam i bez problemu mozesz nakrecic wolnobieg bmx (np. dicta) na tania piaste shimano za 20 zeta i na odwrot - wolnobieg 7sp mozesz nakrecic na wiekszosc piast bmx (mowie wiekszosc bo niektore maja mniejszy gwint pod wolnobiegi 12T, ale jest ich niewiele). Tutaj chodzi raczej o to ze na ta piaste nie nakrecisz 7sp bo sie nie zmiesci w ramie, poniewaz kolnierze sa szeroko rozstawione.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
http://www.g3riders.com/
-
- Kontakt: