co takiego zalatwiasz?? nie bardzo rozumie? ktos ma stac za przesylke a ty zalatwiasz...co to znaczy? skladsz zamowienie...? moze szukasz ziomka ktoey czytac nie umie? dobra, dobra bez wkretow. Powiedz mi tylko co zalatwiasz, masz jakas znizke?
dobra , to jest tak, mam rodzinę w stanach, sprowadzam z www.jensonusa.com bo tam kupuje amortyzator (bomber z1 freeride ecc cośtam eta)
przesyłka trochę ponad stuwę, to będzie statkiem
moje gg to 4202795
nic nie pisałem bo nie mogłem się przez dzień dostać na forum...
[quote="rapmen"]Zgodze sie z budka !! Tassadar szuka chyba jakiegos frajera ktory wszystko opłaci a on wyjdzie na tym jak ....watpie ze znajdzie sie ktoś kto na to pujdzie..Tassadar jak bedziesz ZAŁATWIAŁ to wszystko to sie przemęcz zabardzo :)[/quote]
p♥całuj mnie w dupe
jak nie chcesz to nie muszisz nic ze mną zamawiać ale tak się składa że to się opłaca, normalnie za przesyłkę płacisz 400 zł a ja to załatwiam statkiem i będzie za 100 i bez cła...
za przesylke 400 zl hahahahhahah chyba za 15 kg.co ty gadasz frajera jakiegos szukasz ?a co do cla to nie badz taki pewny bo roznie z tymi celnikami bywa.
[quote="O_o"]za przesylke 400 zl hahahahhahah chyba za 15 kg.co ty gadasz frajera jakiegos szukasz ?a co do cla to nie badz taki pewny bo roznie z tymi celnikami bywa.[/quote]
dokładnie 100 to samolotem do 3 kg chyba nie pamiętam zreszta ja sie dogadywałem z rodzinka i wszystko na dniach bede wiedział,ludzie telewizory wysyłają , i nie powinni sprawdzać mi nigdy paczki od rodzinki ze stanów nie otworzyli a czasmi duze pudła były wiec amorka albo rame mozna spokojnie wysyłac ale wszystkie fakturki etc wysąłć listem :D
bralem 3 paczki usps'em i kilka polamerem.usps'em szly do 5 dni.3,5 kg placilem 30 $ a za 3 amorki 80$.przez polamer samolotem jeszcze taniej a statkiem juz wogole.chociaz polamer ma najwieksze problemy z zaladnowaniem paczki bo jak juz im sie uda to jest szybko :)