idzcie wszyscy w pizdu!!!
jesteście pojebani, krzywi i nie umiecie jezdzić :D :D :D
a najleposzy sport to polo i **** wam w kakao z tymi waszymi głupimi rowerami :)
k**** ale inteligencja, jakby to od kolorow rowera zalezaly jego parametry:) kogos zdrowo p*******. co do cholery za roznica co jakiego masz koloru rame, podczas jazdy to gowno daje, chyba ze masz problemy z dziweczynkami i sypiasz z rama;p no w konczu 2 dziurki sa jakby sie uprzec.
a ja mam hiper mega czolga wyspawanego w piwnicy w ladnej odpadajacej czarnej farbie i sie nie chwale i do tego maluje mozdek na oczojebny kolor :p ha mam was :D najlepszy bede :DD np taki fluorescencyjny (jakos tak) pomaranczowy
wcale nie ma wejsc nowa seria draga z super hiper przezroczystego materialu (chyba jakis tytano szklany) ma byc super hiper mocny i owiele lepszy niz v10 nawet bo bedzie mial hiper debiloskopijne zawieszenie cale 3 cm skoku plynnego nie ma prawa go dobic ale pierwsze 10 mm chodzi tak delikatnie ze wybiera liscie i nierownosci na asfaltowej autostradzie w austrii ... nie ma na niego mocnych to chyba bedzie najlepsza ramka do dyscyplin od xc poprzez street dirt po hardcore'owe dropy ::P i nowe haslo reklamowe bedzie brzmialo : "Przezroczysty dragstar i nie ma mocnych "