SR DURO 2005 vs DIRT JUMPER 2005
-
- Kontakt:
SR DURO 2005 vs DIRT JUMPER 2005
WITAM WAS, CO BYŚCIE WYBRALI DO DUALU , I CZMU BYŚCIE WYBRALI, I KTÓRY I DLACZEGO JEST LELPSZY , OBYDWA SĄ BARDZO PODOBNE , ??
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
czy wszyscy na tym forum są tacy nerwowi zagladam żadko i z czasem widuje coraz mniej znajomych twarzy co mnie przeraża coraz więcej mondrali i takich co by sie tylko kłucili i jeżeli mi można to forum to wychodzi z założenia że będziemy sie wzajemnie wspomagać swoją wiedzą postarajcie sie koledze pomuc a nie opierdalaće go za takie pierduły że pisze DUŻYMI LITERAMI ( i do wilczka jeszcze jedno niewyzywaj nikogo od analfabetów bo sam lepszy niejesteś z tego co tu pokazałeś to jedynie epitetami umiesz sypać na lewo i prawo i do swojej poprawnej polszczyzny wliczysz takie żeczy jak "SE" ale nie bede się kłucił bo ja jestem tylko głupim cimniakiem co nic nie wie , i jeszcze jeden drobiazg mnie nie zdenerwowało to że ty jesteś taki krótko wzroczny i niewiele poza własnm nosem widzisz , niezdenerwowało mnie również to że z technicnej strony nie wykazałeś sie nawet krztą wiedzy o spręcie ( nie przecze ze taka posiadasz ) ale tu jej nie widac z wzjatkim poprawnie napisanych nazw sprzetu jedyne co mnie zdenerwowao to fakt ze ktos wchodzi w nasze sirodowisko zacyzna jezidzi chce sie czegos dwiedzi o sprzcie i niedaje rady bo komusi sie ego odezwalo i chcial sie pokulcic przez ciebie ten post zamienlsie w niepotrzebna paplanine )
a co do kolegi który zadal pztanie skorzystaj z opcji szkuja to ci wile da tam bedyiesy mial jak sadze niezle opisy a moim zdaniem zaden z nich sie nie nadaje do dualu czy 4cros-u bo
dj zacieszki
duro zamało wytrzmały zamało sztywny
ale póki co nie bede sie wzpowiadał bo nie maiłem zbyt wile okazji do testowania obu tych amorów wiecej powiem jak bede miał wyrobione zdanie na ich temat
a co do kolegi który zadal pztanie skorzystaj z opcji szkuja to ci wile da tam bedyiesy mial jak sadze niezle opisy a moim zdaniem zaden z nich sie nie nadaje do dualu czy 4cros-u bo
dj zacieszki
duro zamało wytrzmały zamało sztywny
ale póki co nie bede sie wzpowiadał bo nie maiłem zbyt wile okazji do testowania obu tych amorów wiecej powiem jak bede miał wyrobione zdanie na ich temat
pozdro all pozytywni wariaci
gg3465517
gg3465517
Zielony Wafel:
wiem, masz racje, chodzilo mi o to ze jakby sobie poszukal to juz by mial cala prawde.
Wujek:
komentarz ze pisze jak analfabeta dotyczyl tego ze wyrazu nie umie dobrze napisac....
rzeczywiscie moze i nie najlepszy epitet ale chyba nie spieszy mu sie tak bardzo zeby nie mogl sprawdzic posta przed wyslaniem szczegolnie w tak krotkim. Chyba ta minuta go nie zbawi co?
Dobra, widze ze nie tylko ja jestem taki nerwowy, zreszta o co mi chodzi:
Spojrzcie na glowna strone forum - co tu sie k*rwa dzieje? ile ostatnio bylo topicow o ortografii i odpowiednim zachowaniu? a jak jest? moze i teraz ja tez sie do tego przyczyniam ale to inna sprawa...
Jak mowilem juz wczesniej sory, nie chcialem nikogo urazic, glupio wyszlo
wiem, masz racje, chodzilo mi o to ze jakby sobie poszukal to juz by mial cala prawde.
Wujek:
komentarz ze pisze jak analfabeta dotyczyl tego ze wyrazu nie umie dobrze napisac....
rzeczywiscie moze i nie najlepszy epitet ale chyba nie spieszy mu sie tak bardzo zeby nie mogl sprawdzic posta przed wyslaniem szczegolnie w tak krotkim. Chyba ta minuta go nie zbawi co?
Dobra, widze ze nie tylko ja jestem taki nerwowy, zreszta o co mi chodzi:
Spojrzcie na glowna strone forum - co tu sie k*rwa dzieje? ile ostatnio bylo topicow o ortografii i odpowiednim zachowaniu? a jak jest? moze i teraz ja tez sie do tego przyczyniam ale to inna sprawa...
Jak mowilem juz wczesniej sory, nie chcialem nikogo urazic, glupio wyszlo
-
- Kontakt: