Przestroga!!
Również Ci współczuję i życzę szybkiego powrotu do zdrowia
Pare dni temu wystrzelił mi korek w gili tl - mialem bardzo dużo szczęscia - nie trafił mnie - a skakalem z niewysokiego murku a kupilem go we wrzesniu a duzo nie jezdzilem.....Dołaczam sie do przestrogi - nie skaczcie na nim!!!
Pare dni temu wystrzelił mi korek w gili tl - mialem bardzo dużo szczęscia - nie trafił mnie - a skakalem z niewysokiego murku a kupilem go we wrzesniu a duzo nie jezdzilem.....Dołaczam sie do przestrogi - nie skaczcie na nim!!!
http://pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=597891
www.pajacyk.pl
www.pajacyk.pl
szkoda że miarstrowałes przy amosiu bo jak byś wygrał sprawe w sądzie to za dostana kasę mugł bys sobie zafundowac rechabilitację
Ja miałem omegę T4 i tez była lekko tuningowana (podwyższenie skoku i wymiana spręzyn itd.) i tez niepowiem żebym go w XC używał
Teraz popękał w 4 mijescach i nawet niemam co się kusić o gwarancje
Aczkolwiek straciłem zaufanie do amortyzatorów przynajmniej tych z niżeszj pułki cenowej i przeżuciłe się na sztywny widelec z treka chyba wiadomo jaki :]
Tak więc niebędem ci wspułczuł tylko życzył powrotu do zdrowia
Ja miałem omegę T4 i tez była lekko tuningowana (podwyższenie skoku i wymiana spręzyn itd.) i tez niepowiem żebym go w XC używał
Teraz popękał w 4 mijescach i nawet niemam co się kusić o gwarancje
Aczkolwiek straciłem zaufanie do amortyzatorów przynajmniej tych z niżeszj pułki cenowej i przeżuciłe się na sztywny widelec z treka chyba wiadomo jaki :]
Tak więc niebędem ci wspułczuł tylko życzył powrotu do zdrowia
CMP+Widly Treka
-
- Kontakt:
stary no i co. ale nie moge, nie omieszkam tego nie napisac:P. jak to wszystko sobie czytam, ten temat ukazuje, na szczescie z hapy ednem historie, w ktorej ludzie, bikerzy ukazali troche swoich miekkich serc, zakutych twardymi elemntami roweru:P. po porstu tyle ludzie napsiali, az milo, i zarabscie wrecz, ze wszytsko dobrze z okiem Zao bedzie:) i tak ma byc;] a co do RST to az nie che sie wypowiadac, NO Coment normalnie....3m sie dobrze i zdrowo:D
P.S. nie zapominajcie o przealaniu posta - UZYTKOWNICY OBECNI, BADZ W PRZYSZLOSCI AMORKOW RST, STRZEZCIE SIE! naprawde lepiej dolozyc allbo sztywniak! sami widzicie czemu...pozdro all;]
P.S. nie zapominajcie o przealaniu posta - UZYTKOWNICY OBECNI, BADZ W PRZYSZLOSCI AMORKOW RST, STRZEZCIE SIE! naprawde lepiej dolozyc allbo sztywniak! sami widzicie czemu...pozdro all;]
hardcore in hour - this is the bad way,
harcore in my live is important all day! - Peace
harcore in my live is important all day! - Peace
3maj sie chłopie, jakoś to będzie.....
...chociaż u nas gość 75 kg z pnia skakał na jakimś starym RST i mu korki wyjebały, nie wustrzeliły, tylko sie wysuneły...i taki mądry był, że skakał na takich korkach ze zjazdło i wogóle, teraz se samke jakąś kupił i...dalej jeżdzi na tym amorze o ile to tak można nazwać, tyl, że korki sa dociśnięte takimi metalowymi tasiemkami na śrube.....mógłby tym korkiem kiedyś w łeb dostać, a nie czekać, aż sie coś gorszego stanie..:/
...chociaż u nas gość 75 kg z pnia skakał na jakimś starym RST i mu korki wyjebały, nie wustrzeliły, tylko sie wysuneły...i taki mądry był, że skakał na takich korkach ze zjazdło i wogóle, teraz se samke jakąś kupił i...dalej jeżdzi na tym amorze o ile to tak można nazwać, tyl, że korki sa dociśnięte takimi metalowymi tasiemkami na śrube.....mógłby tym korkiem kiedyś w łeb dostać, a nie czekać, aż sie coś gorszego stanie..:/
http://dhcyc.pinkbike.com
-
- Kontakt: