Jak dla mnie warto kręcić filmiki
Jak dla mnie warto kręcić filmiki
Witam!
Moim zdaniem warto nakręcić jakiś filmik! Mam dopiero 13 lat i niedawno powstał mój 1... Wiadomo, że jest bardzo słaby w porównaniu z filmami ludzi starszych. Ale ja się tym nie przejmuje i wcale nie wstydzę się tego filmu!!! http://www.iwo.aplus.pl/JUMPDOWN.wmv klikając w ten link rozpoczniesz ściąganie.
POZDRAWIAM :)
P.S Mój kumpel to ten w błękitnej kurtce, a ja to ten 2 :P
Moim zdaniem warto nakręcić jakiś filmik! Mam dopiero 13 lat i niedawno powstał mój 1... Wiadomo, że jest bardzo słaby w porównaniu z filmami ludzi starszych. Ale ja się tym nie przejmuje i wcale nie wstydzę się tego filmu!!! http://www.iwo.aplus.pl/JUMPDOWN.wmv klikając w ten link rozpoczniesz ściąganie.
POZDRAWIAM :)
P.S Mój kumpel to ten w błękitnej kurtce, a ja to ten 2 :P
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nie besztajcie gościa, film troche nudny tzn. za mało akcji, żadnego dirtu, żadnej techniki nadzwyczajnej ale każdy uczy sie na błędach.
Mam nadzieje że następny film będzie bardziej "urozmaicony".
W skali od 1 do 6 ocenił bym na 3+ bo każdy zaczynał jeździć i nie walił odrazu ze schodów o wysokości 5m.
Więc oceniajmy filmy biorąc biorąc za układ odniesienia możliwości zawodników. :D
I przedewszystkim brawa za odwage bo koles chyba wiedział że ludzie na tym forum bywają chamscy.
Mam nadzieje że następny film będzie bardziej "urozmaicony".
W skali od 1 do 6 ocenił bym na 3+ bo każdy zaczynał jeździć i nie walił odrazu ze schodów o wysokości 5m.
Więc oceniajmy filmy biorąc biorąc za układ odniesienia możliwości zawodników. :D
I przedewszystkim brawa za odwage bo koles chyba wiedział że ludzie na tym forum bywają chamscy.
-
- Kontakt:
Dobre podejście elot ;), ja tam w sumie to juz 2 nakręciłem i nie powiem, mnie się podobają, ale za duże żeby gdzie to wrzucic, a pozatym jak sioe taki film kręci to jest dopiero jazda zajebi*ta ;D
A co do Iwo_1991 to ciągne ten film bo dopiero co iny sie ściągną, też "swój" jakiś, ale pewnie coś tam dajecie, wiadomo, że nie to co Super T czy kovan, ale skoki ze schodów, też bywają interesujące ;P, i bardzo dobrze, nie wstydźta sie :-)
A co do Iwo_1991 to ciągne ten film bo dopiero co iny sie ściągną, też "swój" jakiś, ale pewnie coś tam dajecie, wiadomo, że nie to co Super T czy kovan, ale skoki ze schodów, też bywają interesujące ;P, i bardzo dobrze, nie wstydźta sie :-)
http://dhcyc.pinkbike.com
zajefanie. podoba mi sie że skaczecie w tym wieku i szybko jezdziecie, energicznie a nie trialowe sztuczki z wkładaniem przedniego koła na ławke. Ładny ten murek na ulice pod samochody na początku filmu. 99% dzieciaków by otb przez kiere zaliczyło. Spoko. 8 schodków też ładnie.
Oby tak dalej (nie tak- tylko ciągle lepiej!)
Oby tak dalej (nie tak- tylko ciągle lepiej!)
dupa.