wrocław
Stasio, swietnie by bylo, tylko czuje ze masz jednopolkowego a ja mam dwie póły i pewnie lipa z tego wyjdzie a szkoda... stasio, gdzie ty w ogole mieszkasz? we wro? widzielismy sie juz kiedys? co z ta gilą jest nie tak? ile ma skoku? bo moze bysmy sie dogadali w jej sprawie :>
w pewnym miejscu niesamowita klima panuje...
-
- Kontakt:
ja bym kupil od innych ta kone(np:ta storne co mi podaleś look thx) ale na polske oni sa przedstawicielami wiec i tak i tak musialbym od nich to kupic ale jeszcze zlukam czy sa takie same ceny w niemczech. jeszcze mi napisali ze maja tylko 5sztuk po jednej dla kazdego sklepu wiec niechce im sie to rozbijac jednego i w taki sposob to napisali. Że ja wieczorem skarge napisze do szefa tych zjebow a moze i nie mam prawa ale zawsze im moze zwrocic uwage i do innnch bikerow inaczej beda odpisywać na listy
x-fly: mieskzam we rWoclawiu. Nie widzialem Cie. Gila jest ok, tylko trzeba smarowac razn na 2 miechy. To jest jednopolka 89mm skoku.
Przypominam, ze mam na sprzedarz kask 661 fullcomp 2004 :] (nowka prawie)
www.koalrzowski.pl/stasiu/kask
300zl
Przypominam, ze mam na sprzedarz kask 661 fullcomp 2004 :] (nowka prawie)
www.koalrzowski.pl/stasiu/kask
300zl
-
- Kontakt:
mam nowa rame :) i wlasnie podczas testow sie rozjebalem pod dwoma autami :) zlamalem amora :) zdarlem sie caly, dodajac do tego ze pare dni temu wjechalo we mnie rozpedzone auto nie jest ze mna najgorzej, odpoczywam... chwilowo off line jesli chodzi o bajka, wam zycze jak najbezpieczniejszej jazdy :]
pozdro for all
Stasio, ile za niego żądasz :>
pozdro for all
Stasio, ile za niego żądasz :>
w pewnym miejscu niesamowita klima panuje...
-
- Kontakt: