ZAŁATWMY SKATEPARK W WARSZAWIE !!
Sorry ale nie dysponuję ftp'em. Zrobiłem formularz i rozsyłam go jak mogę.
Załatwcie jakiegoś ftp'a i link to udostępnie formularz żeby go tam zamieścić, żeby każdy go mógł ściągnąć a póki co rozsyłam każdemu chętnemu na maila bo nie mam możliwości inaczej.
Weźcie sie qrde do roboty zamiast ciągle krytykować.
pozdr
Ninsei
Załatwcie jakiegoś ftp'a i link to udostępnie formularz żeby go tam zamieścić, żeby każdy go mógł ściągnąć a póki co rozsyłam każdemu chętnemu na maila bo nie mam możliwości inaczej.
Weźcie sie qrde do roboty zamiast ciągle krytykować.
pozdr
Ninsei
pozdr
Ninsei
Ninsei
-
- Kontakt:
[quote="Ninsei"]Kto ma namiar na ludzi z Masy Krytycznej???? Plizzzzz
Trzeba z nimi pogadać na temat promocji naszej akcji na następnej masie, bo wiem że wstępnie są chętni ale muszą wcześniej wiedzieć co i jak.
pozdr
Ninsei[/quote]
http://masa.sdv.pl/
Trzeba z nimi pogadać na temat promocji naszej akcji na następnej masie, bo wiem że wstępnie są chętni ale muszą wcześniej wiedzieć co i jak.
pozdr
Ninsei[/quote]
http://masa.sdv.pl/
www.mushroomhead.prv.pl
.::GG[4839750]::.
.::GG[4839750]::.
mi tez mozesz przeslac na
pchlaa@op.pl
to umieszcze go na kilku tak zeby nie bylo tloku na jednym jak cos;)
pozdro
pchlaa@op.pl
to umieszcze go na kilku tak zeby nie bylo tloku na jednym jak cos;)
pozdro
sikun jestes...
http://miasta.gazeta.pl/krakow/1,35798,2514135.html
hymmm krakow mam miec przesklony skatepark....super tzn ze mamy wiksze szase na wybudowanie w warszwie takeigo skateparku:) bo wkoncu stolica musi byc najlepsza:)
hymmm krakow mam miec przesklony skatepark....super tzn ze mamy wiksze szase na wybudowanie w warszwie takeigo skateparku:) bo wkoncu stolica musi byc najlepsza:)
Najlepiej jak podpisy będą od osób pełnoletnich, ale można też brać od osób, które ukończyły 16 lat pod warunkiem że wpiszą PESEL (mogą go znaleźć na odpisie aktu urodzenia albo w starych dowodach osobistych rodziców - powinni być wpisani do dowodu na stronie "Dzieci")
A jeśli chodzi o ten przeszklony skatepark w Krakowie to nie macie o czym marzyć żeby takie cudo powstało u nas... chyba że za jakieś 5 lat (bo tyle mniej-więcej trwała w Krakowie wojna o zbydowanie centrum sportowego)
WIELKIE DZIEKI BZP ZA FTP'a
Teraz ludzie ZBIERAMY PODPISY MASOWO. Każdy niech ściąga formularz rozdaje znajomym i zbieramy, zbieramy, zbieramy
pozdr
Ninsei
A jeśli chodzi o ten przeszklony skatepark w Krakowie to nie macie o czym marzyć żeby takie cudo powstało u nas... chyba że za jakieś 5 lat (bo tyle mniej-więcej trwała w Krakowie wojna o zbydowanie centrum sportowego)
WIELKIE DZIEKI BZP ZA FTP'a
Teraz ludzie ZBIERAMY PODPISY MASOWO. Każdy niech ściąga formularz rozdaje znajomym i zbieramy, zbieramy, zbieramy
pozdr
Ninsei
pozdr
Ninsei
Ninsei
siema.... proponowal bym aby skontaktowac sie z zeby przykleil tego posta na wszystkich fomur zeby kazdy wiedzial o tym a nie tylko osoby ktore tym sie interesuja....
np: WARSZAWIACY, POTRZEBNA JEST WASZA POMOC!!!
i kazdy z wawy tam wejdzie przeczyta o co chodzi i sciagnie sobie formulaz i zacznie dzialac...
jak sie zrobi ciepelko trzeba sie bedzie ustawic pod zygmuntem i zrobic
" Wielka akcja rowerowej pomocy!!"
np: WARSZAWIACY, POTRZEBNA JEST WASZA POMOC!!!
i kazdy z wawy tam wejdzie przeczyta o co chodzi i sciagnie sobie formulaz i zacznie dzialac...
jak sie zrobi ciepelko trzeba sie bedzie ustawic pod zygmuntem i zrobic
" Wielka akcja rowerowej pomocy!!"
-
- Kontakt: