jaki amor do dirt streetu
jaki amor do dirt streetu
Chodzi mi o cos takiego co robi Spaceman czy Ryan Leech tak do 1400 zl... Wiem ze dobrym rozwiazaniem bylby sztywny widelec ale zalezy mi na amorze... O ile dobrze wiem Spesny jezdzi na rst aerosa ht a Leech na jakim niestandardowym marzocchi... Czyli podsumowujac ma byc lekki z nieduzym skokiem i mieszczacy sie w cenie :p
...
weim o jakiego amora ci chodzi i o jaki styl jazdy, manitou stance odpada bo wazy 3kg, marcoki tez bo waga duza i brak zmiany skoku a nie potrzebujesz 130mm a 100mm moze cie czasem wkurzac ze jest za malo.
ja proponuje ci manitou black na 2005(100-120mm), zostaly solidnie poprawione w pracy ich dzialania,nie ma juz mikrolubow itd, naprawde blacki sa teraz niezle, a waga i mozliwosci tego amora spokojnie cie zaspokoja!!! sam mialem dwa blacki i do tego co ty chcesz napewno bedzie ci pasowal - ponadto dostajesz 2 lata gwarancji!!!!! 2 lata nic cie nie interesuje :)))))) slabo?
ps:pokaz mi peknietego blacka, albo pokaz mi blacka w polsce ktoremu cos sie stalo i nie uznali gwarancji
ja proponuje ci manitou black na 2005(100-120mm), zostaly solidnie poprawione w pracy ich dzialania,nie ma juz mikrolubow itd, naprawde blacki sa teraz niezle, a waga i mozliwosci tego amora spokojnie cie zaspokoja!!! sam mialem dwa blacki i do tego co ty chcesz napewno bedzie ci pasowal - ponadto dostajesz 2 lata gwarancji!!!!! 2 lata nic cie nie interesuje :)))))) slabo?
ps:pokaz mi peknietego blacka, albo pokaz mi blacka w polsce ktoremu cos sie stalo i nie uznali gwarancji
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=443970
Za niewiele ;) wiecej moge ci sprzedac flicka 2004 nowego - skok 90 -130 - kolor moro.
kontakt na karimat@wp.pl
pzdr
kontakt na karimat@wp.pl
pzdr