Zobaczcie :)
-
- Kontakt:
no comment ...neiktozy sa zalosni....wasze wypowiedzi jezu ciagle po kazdym jedziecie(nie kazdy) badz sie nabijacie..... no no ale nie pomine faktu ze spadlem z krzesla przegladajac i czytajac niektore rzeczy na tej stronce :D
i can't stand fake ass bitches..lyin ass niggas and you punk ass snitches!West Side
KUR*** wezcie sie od niego odpie**** ~!! co ... z tego że ma 15 lat ja mam 16 i co z tego co doje** mi prosze bardzo... nie rozumiem was... ale jak to ktos powiedział kiedyś "są ludzie i parapety" nie widzialem stronki ale gratuluje że wogóle zrobiłeś stronke bo ja nawet nie wiem jak sie do tego wziąść... :D a reszte prosze o wyrozumiałość... Pozdro... !!!
gg 2109933
-
- Kontakt:
fajna stronka. dobra szata graficzna, bez zadnych zbednych pierdolek. a co do pisania - gdyby mi sie chcialo tak jak mi sie nie chce... :p
ale jak chcesz to moge udzielic wywiadu lub podeslac jakies fotki ^^
ps. jak twierdzisz ze filmu nie warto sciagac to go nie umieszczaj.
ale jak chcesz to moge udzielic wywiadu lub podeslac jakies fotki ^^
ps. jak twierdzisz ze filmu nie warto sciagac to go nie umieszczaj.
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
naprawde Was nie rozumiem. stronka jest bardzo ladnie zrobiona, jakbym nie wiedzial ze chlopak ma 15 lat to pomyslalbym ze robil to jakis profesjonalista. ladna szata, czytelne itd. jesli chodzi o tresc to nie przegladalem zbytnio ale tez wydaje sie ok. poza tym doswiadczenie nabywa sie z czasem, a nie od razu...
a tak wogole to pewnie niewielu z Was umie robic stronki, a komentuje prace innych.
a tak wogole to pewnie niewielu z Was umie robic stronki, a komentuje prace innych.
A ja bym sie chetnie pobawil w taki serwis. Kiedys zabieralem sie za wlasna stronke ale co nie wyszlo :) zostalo mi troche materialu i chyba jakas grafika no i troche foteq jest ale musze jeszcze plytqe od qmpla sciagnac i bedzie wiecej bo mam tylko z tamtego sezonu i jeszcze nie wiem gdzie ale gdzies sa, trzeba tylko poszukac. Jedyna rzecz ktora mnie na tej stronce odrzucila to logo.... reszta calkiem spoko (wiem jak trudno sie naprawde fajne stronki robi). Jakies tam literowki i tym podobne pierdoly to sie wytnie z czasem.
Jak bys byl zainteresowany to pisz tricor@o2.pl
albo
3980909
Jak bys byl zainteresowany to pisz tricor@o2.pl
albo
3980909
It's not the bike you ride, it's how you ride your bike
-
- Kontakt: