TRZA COŚ Z TYM ZROBIĆ!!!!!!!

Kid
Kontakt:

Post autor: Kid »

z reszta gimnazjalisci tez sobie umia radzic nielepiej od starszych... do mojego qmpla (jak byl w 3gimn) przyjebalo sie 3dresow... wszyscy nie mniej niz 1.90m ... i jak mogl moj qmpel zareagowac? jednemu dal w ryj i spierd-olil... heh... dostac w ryj od gnoja... bo inaczej nie mozna tego nazwac... jak cie bije ktos o 7lat mlodszy;)

i sobie poradzil... takie zycie... wazny charakter, a nie wyglad. POZDR!
thugrider@wp.pl
yasiuuu
Kontakt:

Post autor: yasiuuu »

Amoeb, problem jest taki jak mopwisz... nawet jak na sikorniku chcielibysmy zorganizowac "oblawe" to i tak skutki moga byc takie: napier-dolimy kilku dresow... spoko, bedzie cisza przed burzą... oni wroca, ale nie w 10 tylko 20-30, a nas w lesie nie ma nigdy wiecej niz 10-15;/ Dobre jest to ze wiekszosc ma kaski fullface'y i mozna "z bani jebnąć drecha", a jak ma sie zbroje i nagollenniki to robisz istny mortal-komat:) MOgli by zrobic platne traski, podwarunkiem ze jest kilku "ochroniarzy" i niech robia pozory ze pomogą, bylbym gotow placic nawet 5zl za dzien jezdzenia na takich traskach... a jak wszystko jest dostepne dla kazdego to nie mozna postawic tabliczki "zakaz wstepu dresom" ;/ Kiedys z qmplem bylem na "wilczych dołach", zywej duszy nie bylo, nagle z chopy jacys dresiarze nawijaja zebysmy "wypierd**, etc. bo nam wpierd..." mielismy taka przewage ze bylismy oddzieleni takim mini wawozikiem i musiekli by na okolo nas gonic... chcielismy im wtluc 2 na 2... jakos by bylo, ale z gory schodzil jakis typ i nie wiadomo bylo po czyjej stanie stronie wiec zwialismy ul. hoffmana w dol...

LUDZIE!!! NIE JEZDZIJCIE DO LASKU w 2-3 osoby, MINIMUM 5, bo jak wam rozciagna linke na drzewie i sie jeden wrypie to jest juz was zamalo do akcji;/

a z gazem jest tak ze nim go wyjmiesz bedziesz mial kose w zebrach albo ci ten gaz wyrwa i wyleja ci na gębe;/

qrde, a lesnik zamiast chodzic z jakims gnatem i byc po naszej stronie to chyba trzyma strone drechow, niedosc ze go nie ma jak trza to jak jzu jest to rozpieprza nam traski;/

no nic, nie bede sie tu rozpisywal bo napisalem to co inni tylko innymi slowami:D
www.feel-free.pl
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Kurwa ale terror ja pierdole...

Sorry ale az sie unioslem , bez jaj, trasy do dh z ochrona co by po drodze bajka nie stracic...

Jezu
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
manio49
Kontakt:

Post autor: manio49 »

Ja ćwiczyłem krav-mega :] Pół roku - ale starczy...

Już nawet nie można se na miejscówke jechać bo rower podpierdolą :/ :/ :/
nie guzdroj sie chłopie :D:D:D
Kid
Kontakt:

manio... starczy? nie na dlugo... dresy tez cwicza... i to bardziej hardkorowe rzeczy... jak vale tudo, m.in. wiec nie badz taki pewny siebie;)

z reszta sa takie przypadki... ze ten co jest naprawde na ulicy obeznany rozwali ci tego co w klatce sie nawala... w koncu to jest street fighting... tu nie mozna skonczyc walki wczesniej jak w klatce...
thugrider@wp.pl
GÓRNIK
Kontakt:

Post autor: GÓRNIK »

dresy ćwiczą walkę z bejsbolami:)
hehe
www.cykloza.pl

ave na przetrwanie | amen

http://www.pinkbike.com/photo/2300621/
Kid
Kontakt:

tak ci sie tylko wydaje... pozory myla. tak jak wyjatkiem jest trafic u nich na typa co naprawde cwiczy cos w stylu krav maga itp. , tak samo wyjatkiem jest u nas (riderow) trafic na takich co sobie poradza...
thugrider@wp.pl
Kid
Kontakt:

ale wyjatki sie zdarzaja... pozdr.
thugrider@wp.pl
lukass
Kontakt:

Post autor: lukass »

Ja mialem 1 raz doczynienia z dresami, jak mnie wyjebali z komory.Podlecialo do mnie 3 dresikow z tekstem"wyskakuj z komory gowniarzu" NIE oddalem, ale cos z tego, bo mnie przytrzymali i sobie sami wzieli.Zglosilem na policje,spedzilem z 2h na zeznawaniu.. i CO ?? kilka tygodni pozniej wyjebali znowo jakiegos kolesia.Wiec po co to wszystko ?? Nie przezylbym jak by mi bike zwineli(chociaz mam zwyklego scotta, jak na razie) Taki moral ze to co cenne nie mozna nosic ze soba,a dresow jak jest okazja to napierdalac
groochas
moderator
Kontakt:

Post autor: groochas »

Nie wiem co wy sie tak uparliście na tą Nową Hute... Mieszkam tu od urodzenia i jakoś jeszcze żyje :P Co do dresiarzy, najgorsze jest to, ze to poprostu stało sie trendy. Zauważcie ile młodych ludzi w wieku 13-16 lat chodzi normalnie ubranych ?! Praktycznie każdy w dresie. Nie ma co ukrywać, to jest modne. Wraz z ubiorem przychodzi pewien stereotyp zachowań, który prowadzi do takich a nie innych konsekwencji. Nic na to nie poradzimy, jest ich za duzo.
GÓRNIK
Kontakt:

PPWzD
Polska Partia Walczących z Dresiarzami!!!

hehe :P
www.cykloza.pl

GÓRNIK
Kontakt:

A wczoraj w autobusie skroili mojego kumpla z SonyEriccsona T630 !
Przystawili mu kosę i jakiś gaz.

W takim świecie my żyjemy!
www.cykloza.pl

MorphineRider
Kontakt:

Post autor: MorphineRider »

Nie dawno dowiedziałem się, że jest możliwość oznakowania numerem seryjnym wybijanym lub w postaci znaku wodnego tak jak na szybach w samochodach zarejestrowania w kartotece Policji, dzięki czemu możesz sobie u pał wybić zarejestrować ramke, amorka i co chcesz, co uważasz za najbardziej istotne. Przez to jak Ci bike ukradną, a takich jest bikeów mało w Twoim mieście to bardzo szybko można skontrowlować każdy bike i znaleść ten Twój skrojony. Tego wybicia lub znaku wodengo nie zamalujesz, nie zaadrapiesz i nie zmyjesz.
Banshee Morphine Rulez !!! Jeszcze do niedawna santacrusher.
motomysz
moderator
Kontakt:

Post autor: motomysz »

No masz trcohe racji .. ale wszędzie jest jakis minus ... jak sobie wybijesz numer.. to masz kurwa wygniecony na ramie jakiś tam numer identyfikacyjny... kumepl to kiedyś zrobił na rowerku do XC z cieniowanymi rurami i niemale mu ta rama pękła !!! takie miała wieeelkie wgniecenie ...

a znak wodny to tak naprawde pisak UV który można zmyć ... ( o ile sie wie gdzie jest napis) ... a nawet jak sie nei da zmyć to mozna zamalowac
GÓRNIK
Kontakt:

Ludzie, ale jego skroili w lany poniedziałek!!!
To przecież qrwa są święta!!!

No co to się w tej Polszy dzieje???
www.cykloza.pl

NETREX
Kontakt:

Post autor: NETREX »

ZA JAJA CHUYÓW POWIESIĆ !!!!!!!!!!

Moja polityka!!

Kto ze mną??!! Podbijamy Europarlament!?!? :>
GG: 4819897 mail: netrex@tlen.pl

...nie deptaj trawy... skacz!! :D
GÓRNIK
Kontakt:

<lol> :P
www.cykloza.pl

Marzyciel
Kontakt:

Post autor: Marzyciel »

zrobcie tak jak ja .... trzeba sie z dresami "kumplowac" przypominac im o swoim istnieniu zeby dokladnie wiedzieli jak sie wyglada i jakiego sie ma bika przedstawiac im swoich kumpli bikerow .......... Z przyjaciolmi trzeba byc blisko z wrogami jeszcze blizej :)
CMP FIRESTORM :)
GÓRNIK
Kontakt:

rzeczywiście zajebiste-za pan brat z dresiarzem:)
<lol>
w życiu!
www.cykloza.pl

ODPOWIEDZ