2005 rama duncona johny 399zl
http://www.allegro.pl/show_user.php?uid ... _recvd_neg
Na allegro ma tylko i aż 8 negatywów, to dlatego że podobnie jak mnie, zachęca wszystkich do kupna poza aukcja. Skusiłem się na 10zł mniej, jednak nie mogę mu wystawić negatywa. Kolega kupił równocześnie ze mną i nie dostał gwary. Po 2 tygodniach próśb przysłał kopię faksem, na której pisało że kopie są nieważne!!!!!Kumpel śmiga na ramie bez gwary!! Polecam Roweromanie lub kogokolwiek innego, ale naprawę szkoda ryzykować z tym dupkiem.
Na allegro ma tylko i aż 8 negatywów, to dlatego że podobnie jak mnie, zachęca wszystkich do kupna poza aukcja. Skusiłem się na 10zł mniej, jednak nie mogę mu wystawić negatywa. Kolega kupił równocześnie ze mną i nie dostał gwary. Po 2 tygodniach próśb przysłał kopię faksem, na której pisało że kopie są nieważne!!!!!Kumpel śmiga na ramie bez gwary!! Polecam Roweromanie lub kogokolwiek innego, ale naprawę szkoda ryzykować z tym dupkiem.
domo fakt w 2003 na targach było kilku kolesi co reklamowali ramy prodigy mieli białą i różową (??chyba??) na tej różowej był złożony rowerek i można było sobie na nim popróbować. kolo mnówił że te ramki będą w sprzedaży na wiosne. wchodziłem parte razy na ich stronke pisało coś w stylu że jeszcze strona nie jest zrobiona a potem napisali że domena na sprzedaż.
ekler
była biała i taka grafitowa, na tej grafitowej był złożony rower, a białą można było kupić od ręki, nie pamiętam już za ile, w każdym razie nie była to ta sama na której był złozony rower, wyglądała jak mała rama XC, około 16", mało miejsca na oponę itp. za to ta grafitowa była fajna...
własnie z tą stroną! był nawet taki sam adres (www.prodigy.pl) też wchodziłem na tę stronę, bo ramka mi się podobała, pisało, że strona w budowie i będzie niedługo, niestety strona nigdy nie powstała i tak jak mówi ekler domena poszła na sprzedaż
własnie z tą stroną! był nawet taki sam adres (www.prodigy.pl) też wchodziłem na tę stronę, bo ramka mi się podobała, pisało, że strona w budowie i będzie niedługo, niestety strona nigdy nie powstała i tak jak mówi ekler domena poszła na sprzedaż
fura: http://tiny.pl/hrc2
gg 7533716 dla grzevhoo
a co do popini ma moj tenmat
to ile ludi tyle opini, zawsze tak jest i bedzie,
cale si enie zdiwie jak ktos napisze jakas poozytywna opinie, jakos si etym nie przejmuje, wiem co robie i wcale nie czyje sie oszustem, co do przesylii w 2 miesiace ?? koles kto w to uwierzy, pozatym nikt ci nei karze paczki odbierac, no nie??
pozatym skoro taki oszust to czemu jestem w pierwszej piatce sprzedazy Duncon (inne firmy tez wysoko) w calej polsce?? taki zly jestem, info do sprawdzenia, nie wyssalem tego z palca
pozdro
a co do popini ma moj tenmat
to ile ludi tyle opini, zawsze tak jest i bedzie,
cale si enie zdiwie jak ktos napisze jakas poozytywna opinie, jakos si etym nie przejmuje, wiem co robie i wcale nie czyje sie oszustem, co do przesylii w 2 miesiace ?? koles kto w to uwierzy, pozatym nikt ci nei karze paczki odbierac, no nie??
pozatym skoro taki oszust to czemu jestem w pierwszej piatce sprzedazy Duncon (inne firmy tez wysoko) w calej polsce?? taki zly jestem, info do sprawdzenia, nie wyssalem tego z palca
pozdro
nowy sklep internetowy
www.netbike.pl
dopiero sie budujemy :)
www.netbike.pl
dopiero sie budujemy :)
i tak najlepszy sklep to WWW.MKBIKE.COM.PL !!!!!!!!
KRABOL, rozumiem że się bronisz, nie wątpię w twoje liczne zalety i osiągnięcia, zapewne wiekszość klientów jest z ciebie bardzo zadowolona TYLKO KUR...A ZAPRZECZ CHOĆ JEDNEMU SŁOWU Z MOICH POSTÓW A DAM LINKI DO ZDJĘC DOWODU WPŁATY I TOWARU JAKI OTRZYMAŁEM, NA RAMIE WIDNIEJE PIĘKNA, POMARAŃCZOWA NALEPKA "NET BIKE" KRZYSZTOF K. czy jak cię tam nazywają. Mam nadzieje że zrozumiałeś swój błąd i jesteś uczciwym "człowiekiem który postanowił wziąć życie w swoje ręcę" jak sam o sobie piszesz. Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieje że się nie spotkamy.