sorry moze i to glupie, moze nawet ******* ale help:) otoz katuje teraz bika i mam zle rekawiczki na rower albo po prostu musze sie rozjezdzic... swoja droga mnie wszystko boli ale to logiczne, tylko ze na obu lapach mam po 3 ogromne odciski i to boli:) bo bolem ale gorsze jest ze przez ten bol nie mam jak sie uczyc manuala... jest jakis sposob na odciski? plastry jakies? moze krem? bo nie wytrzymam...
budka tak jest jak dlugo nei jezdzisz a nagle zaczynasz jezdzic bardzo duzo i czesto to ci wyskakuja takie z woda:P ja mialem tkaie jak sie uczylem wheele i manuala po kilka godzin dziennie to na srodku dloni mialem takie w **** z woda i jak dalej jezdizlem to skora zlazila , najlepszy sposb to jezdzic i jezdzic az sie zrobia twarde:)
albo gripy złe
ja mam takie za 6 złoty:P są fajne mięciutkie jeżdze ebz rękawiczke i nigdy nic nie miałem a zaś na moich strych gripach to ochujac szło ;)
ja miałem kedyś raczki-gąbki niezmiernie miekkie odcisków nie było ale
nie polecam bo bardzo mało wytrzymałe.
puxniej kupiłem rączki Merida któtre mam do dzisiaj, poczatkowo niby były ale pojechałem do cioci do niemiec troszke pracy jak to powiedział jozekrj
stwardły i mam tak do dzisiaj i niema żadnych problemów
hehe te "z wodą" to bodajże pęcherze się nazywają :/
heh jak takie odstaniecie w prezencie i je zerwiecie to troszke popiecze a potem skóra bedzie jak u krokodyla :]
[b][]_ ([]) []_[/b] Lepiej odciskow nie przekluwac itp.. dluzej sie goi. W aptece dostanie sie bez problemu duzo masci na odciski. Mozna tez kupic specjalne plastry na odciski (takie z grubym miekkim krazkiem) i mozna jezdzic:)
Zreszta z czasem skora staje sie grubsza i odciski nie beda sie robic:)