Jak dla mnie warto kręcić filmiki
Ehhhh dzięki za to wszystko co napisaliście. Przeczytałem wszystkie komenty. I te dobre,i te złe :D Myślałem, że wogole olejecie ten temat i nie będzie tu nic, ale się myliłem. Chwała wam za to ;) Przyznam, że nie jest to nic specjalnego, ale co tam, przynajmniej kilka osób go obejrzało.
P.S Te mniej pozytywne komenty też są ważne... Na ich podstawie możemy pownioskować co nakręcić w następnym filmiku! Dziękuje WSZYSTKIM i pozdrawiam.
P.S Te mniej pozytywne komenty też są ważne... Na ich podstawie możemy pownioskować co nakręcić w następnym filmiku! Dziękuje WSZYSTKIM i pozdrawiam.
-
- Kontakt:
cze jestem wsółtwórcą tego oto filmu co do schodów to w naszym miescie jest ich najwiecej po za tym nie mamy za wiele miejscówek. Co do dirtu sie ropier... W lecie robimy nowy [na mojej działce] mamy kopare miejsce i gore. Tak więc czekajta do konca wakacji bedą no footy no hendery i one tacze na naszym nowym nieistniejącym [jeszcze] tajnym dircie. Tak przy okazji mam 13 lat a na filmie byłem na czarnym specjalzecie. pozdro i dzieki za kamentarze. :}}}}}
pipi