koło 24 cale sprawdza sie superancko:) przyspieczenie jest bardzo dobre. Tyle ze niestety tylko w weekendy moge jezdzic:/ ale teraz zaczynam zbierac kase od nowa aby na wakacje kupic lepszego amorka(chyba dwu puleczke) oraz wymienic piasty i tylna obrecz:) jak nietoperz:D jezdze w szklach kontaktowych i na poczatku musialem miec cos zeby oczy oslonic:p teraz juz normalnie:D a wlasnie ja mam morphine z 2003r;p
lada dzien bede mial zlozony rower 2x tanszy, a i tak majac do wyboru twoj czy moj, wybralbym moj rowerek... nie dlatego, ze moj... tylko nie lubie lansu. ale jak sie ma hajs to ma sie tez lans... eeee... b~k~
i poza tym wytrzymaly rower mozna zlozyc o wiele taniej...
sadzisz pewnie... zazdrosc? hah... nie mam czego zazdroscic;) moze umiejetnosci zazdroszcze innym... ale rowerkow nigdy, nikomu... nar!X
dziwnie gadasz Kid... niestety tak jest ze jakosc kosztuje, po za ym sie nie lansuje... no i jeszcze jedno, czy ja powiedzialem ze mam najlepszego bika? wazne co potrafisz sprzet tylko umozliwia lepsza jazde. po za tym dla kazdego bikera najwazniejszy jest jego rower:P
Oł jea. Banszi Morfajn is wery gud szit and łiked bicz noł batiboj pjur hardkor soł ol de iwl Babilon rajders ken nał sak Jor donk or dej łil get bernd in de flejms of Dża!
fajny rowerek... gratulacje:] w ogóle to fafafajne kolorki.
ja, jak kończylem składać mój rowerek to już mnie kurwica brała:P
fajny był... przez 3 miesiące bo teraz już mi przestał odpowiadać:P