dylemat... pomozcie
dylemat... pomozcie
siema
chcialbym kupic sobie jakis tani telefon z aparatem i podczerwienia, mysle nad sagem myx5-2, mam propozycje kupna wlasnie za 300zl.
Ma ktos tan telefon, jest z niego zadowolony i co doradzacie w tej cenie?
pozdro
chcialbym kupic sobie jakis tani telefon z aparatem i podczerwienia, mysle nad sagem myx5-2, mam propozycje kupna wlasnie za 300zl.
Ma ktos tan telefon, jest z niego zadowolony i co doradzacie w tej cenie?
pozdro
-
- Kontakt:
no tak moj kumpel kupil tzn mama mu kupila neca e 228 za nowy trelefon zaplanic 250zeta!!!! ma kamere MP3 aparat i wszystko co tylko mozna chceiec niestety podobniez juz ich tam nie ma nigdzie :( a tez chcialem se kupic
i can't stand fake ass bitches..lyin ass niggas and you punk ass snitches!West Side
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ja nie wiem po co wszystkim takie wybajerzony telefon...
aparat dupny i ****** foto wiec nie ma co gadac a tylko baterie zżera jedyna fajna rzecz to mp3 , ja mam sl45i i jak dla mnie wypas maly i dobry dzwiek jest ,np w tyhc nowiutkich aparat jak jest jasno to hujowo widac na wyswietlaczu a te strasze sa lepsze nie mowiac o tym ze generalnie " szybciej " dziala cale menu i obsluga
pzdr 900
aparat dupny i ****** foto wiec nie ma co gadac a tylko baterie zżera jedyna fajna rzecz to mp3 , ja mam sl45i i jak dla mnie wypas maly i dobry dzwiek jest ,np w tyhc nowiutkich aparat jak jest jasno to hujowo widac na wyswietlaczu a te strasze sa lepsze nie mowiac o tym ze generalnie " szybciej " dziala cale menu i obsluga
pzdr 900
www.mm-foto.pl
poszukaj może siemens s55 fajny mały :D i ma wibracje :D nie no żart ogólnie mam takiego siemensa i fajny jest ... a miałem już 13 telefonów (w tym nokie 7650) kiedyś mnie to jarało :] ale wole rower... a jak nie chcesz zbajerowanego fona to bierz n3310/3330(i zmień obudowe na przeźroczystą sprawdzony sposób na ściąganie:D ) a za reszte kup sobie coś do rowerka =]
EXE i nic więcej :]