Dc nowe zmianki
Dc nowe zmianki
No jak chcą zaoszczędzić na zniszczeniach to nowe strey są mądrym wyjściem Ale uważam że linki przeprowadzone górą dodawały uroku 2,7 po co to komu ja mam 2,5 i tak jest troszku ciężkie lepsze były wymienne haki no i mało kolorów ale pomarańczowy może być niezły ale amstaff pomarańczowy to chyba pomyłka.
Ogólnie mi się podoba
Ogólnie mi się podoba
(0_o) Tosiarka (inu 04) Czy Kura (Cock 05)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
hehehe ... może stresuje sie chłopak i z nerwów gubi całą interpunkcje i zalicza blędy które psują sens textu:] Wnioskuje że o amstaffa chodzi :P
Endi_666 - Widze że jesteś następnym który będzie uczyć jak bezbłędnie robić ramę, no nie ? " tutaj za mało wzmocnień, tutaj niepotrzebnie zmienili ramę że opona większa wchodzi, tutaj niepotrzebne nowe haki... ".
A tak nawiasem mówiąc, chciałem amstaffa 05 kupić i nie wiem jaki kolor... Doradźcie coś, bo streetlegal ( albo suburban :P ) pomarańczowy zajebisty jest :D
Endi_666 - Widze że jesteś następnym który będzie uczyć jak bezbłędnie robić ramę, no nie ? " tutaj za mało wzmocnień, tutaj niepotrzebnie zmienili ramę że opona większa wchodzi, tutaj niepotrzebne nowe haki... ".
A tak nawiasem mówiąc, chciałem amstaffa 05 kupić i nie wiem jaki kolor... Doradźcie coś, bo streetlegal ( albo suburban :P ) pomarańczowy zajebisty jest :D
Whoever Doesn't Ride for Love Or Fun Of It - Shouldn't
-
- Kontakt:
QRde, wiec Tylko jednak Ja i Max, lubimy 3,0?:| nie wierze;/. wlasnie zes ostro dowalil Endi, ze oponki za duzo, nie no, na to bym nie wpadl... jak beda mieli 3,0 na 24", to stwierdze, ze naprawde fajny sztywniak z pit bulla:P. choc i tak mi ise podoba, bo mam zamiar wlasnie upchac tam, te 3,0... a co do linek to wg mnie rowniez fajny pomysl;] a wzmocnienia, fakt, nie takie jak wczesnie, sa po po prostu inne, pewnie mocniejsze.
hardcore in hour - this is the bad way,
harcore in my live is important all day! - Peace
harcore in my live is important all day! - Peace
-
- Kontakt:
Ja po przymarznietym sniegu, tak zajebiscie chrupie..
Nio i po takich malych kamykach, jak jest taka szutrowa drozka z takimi kamolami to nic na nich nie czuc ( jezdze na 0.8 ) :D
Jak sie szybko manuala leci to wyje jak auto ;p
Nio i zajebisty efekt jak hamujesz na asfalcie , normalna opona piszczy, ta szura mocniej niz samochodowa :D
Nio i po takich malych kamykach, jak jest taka szutrowa drozka z takimi kamolami to nic na nich nie czuc ( jezdze na 0.8 ) :D
Jak sie szybko manuala leci to wyje jak auto ;p
Nio i zajebisty efekt jak hamujesz na asfalcie , normalna opona piszczy, ta szura mocniej niz samochodowa :D
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-
- Kontakt: