Dj3 2003 - klatwa Marcochi -peka
Dj3 2003 - klatwa Marcochi -peka
Hej
Zalożyłem ten post aby wyżyć się . Teraz napiszę dlaczego jestem wkurzony :
jak wiadomo nie od dziś że Marcochy DJ PĘKAJĄ!! tzn. rysy pojawiaja sie na koronie przy śrubkach .
Ostatnio wyszedłem na bika , jade do centrum , skoczylem metrowy mureczek na tyl , po drodze jeszcze 3 metrowa hopeczke i sobie jade . i jade i jade .
Na światłach miałem czerwone, profilaktycznie zerknąłem na korone . Patrze i co widze . ryse !!!!!
Jak się wk....łem to myślałem że rzuce bikem .
Narazie rysa jest tylko z prawej strony dluga na ok 5 mm .
MOJE PYTANIE KIERUJE DO TAKICH OFIAR JAK JA , I BRZMI NASTĘPUJĄCO :
Ile czasu mogę jeszcze eksploatować ten złom , zanim pęknie w pół ?????. narazie nie mam siana na nowego amorka , słyszałem że wiara jeździ z rysami nawet 6 miesięcy i nic więcej się nie dzieje .
AHA : mój DJ3 2003 ma już 1,5 roku , waże 82 kg
Dzięki za WSZELKIE formy aktywności na tym forum .
Tomaj Poznań
Zalożyłem ten post aby wyżyć się . Teraz napiszę dlaczego jestem wkurzony :
jak wiadomo nie od dziś że Marcochy DJ PĘKAJĄ!! tzn. rysy pojawiaja sie na koronie przy śrubkach .
Ostatnio wyszedłem na bika , jade do centrum , skoczylem metrowy mureczek na tyl , po drodze jeszcze 3 metrowa hopeczke i sobie jade . i jade i jade .
Na światłach miałem czerwone, profilaktycznie zerknąłem na korone . Patrze i co widze . ryse !!!!!
Jak się wk....łem to myślałem że rzuce bikem .
Narazie rysa jest tylko z prawej strony dluga na ok 5 mm .
MOJE PYTANIE KIERUJE DO TAKICH OFIAR JAK JA , I BRZMI NASTĘPUJĄCO :
Ile czasu mogę jeszcze eksploatować ten złom , zanim pęknie w pół ?????. narazie nie mam siana na nowego amorka , słyszałem że wiara jeździ z rysami nawet 6 miesięcy i nic więcej się nie dzieje .
AHA : mój DJ3 2003 ma już 1,5 roku , waże 82 kg
Dzięki za WSZELKIE formy aktywności na tym forum .
Tomaj Poznań
http://www.freeride.neostrada.pl/adamus.html
-
- Kontakt:
Tak jak bad mówi. To że peka nie znaczy że się połamie. Przyjrzycie się w których miejscach to pęka. Sa dwa malutkie odlewy i po za nie nie wychodzi. Mam te peknięcia od miesiąca i jakos za specjalnie się nimi nie przejołem. Katuje amorka jak mi się podoba i pęknięcia są nadal takie jak były. Nie wtdaje mi sie żeby to się połamało. Na większości forów jakie przeglądałem (zagranicznych) pisza tylko o pęknięcia ale nie wspominaja o połamaniach ty właśnie pisza tak jak ja, że pęknięcia pokazują się tylko na tych dwóch miejscach i nigdzie po za tym. Pokażcie mi fotki (nie jdeną kilka) to obale swoją teorie.
Dam dupy za gar zimnej zupy....
-
- Kontakt: