Co zrobiliscie do swojej machiny?
Co zrobiliscie do swojej machiny?
No własnie zastanawia mnie co mozna zrobic i co zrobiliscie do swojego roweru samii??
hmmm calsociowa ochrone ramy tasma izolacyjna :D (zajebiscie wygladalo a teraz jak sprzedawalem to zadnej rysy!)
singlespeeda z przezutki hmm oslone na rame od lancucha. duzo tego nie bylo (chwilowo nie pamietam) moze dzikus sie wypowie on chyba amora zlozyl sam :P (tak miesie wydaje :P)
a no i ochraniacz na jajka w postaci losia przyczepionego do mostka :P
singlespeeda z przezutki hmm oslone na rame od lancucha. duzo tego nie bylo (chwilowo nie pamietam) moze dzikus sie wypowie on chyba amora zlozyl sam :P (tak miesie wydaje :P)
a no i ochraniacz na jajka w postaci losia przyczepionego do mostka :P
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
-
- Kontakt:
Adapter na tarcze tyl, Mocowanie do blotnika zeby zlapalo monstera, gorna pole do niego:
http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=197411
Zajebista jest, masssiiveee ;]
Troche ******* bez ktorych by mi rower nie jezdzil ale jak zwykle wszystko sie sypie...
http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=197411
Zajebista jest, masssiiveee ;]
Troche ******* bez ktorych by mi rower nie jezdzil ale jak zwykle wszystko sie sypie...
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Eheh, ja to nakleiłem taśmę, żeby pancerzyki nie odzierały ramy :) Nie spodziewaj się, że tu polecą posty w stylu ja zrobiłem amortyzator, a ja rame, a ja z wody zrobiłem płyn hamulcowy, a ja pozbierałem puszki z aluminium i sobie zrobiłem tarcze, a ja siodło z worka i siana, a ja sztyce z wibratora, a ja szprychy z widelców.
-
- Kontakt: