dobra ta rama ????????????
-
- Kontakt:
dobra ta rama ????????????
słuchajcie rama Lf cocaine to dobra rama chciałbym dokładnie sie dowiedziec czy te ramy sie łamia bo moj ostatni rower połamałem i bym chciał cos wytrzymałego albo polecie mi jakąs ramke w cenie coceina pozdr.
-
- Kontakt:
[quote="strzelba95"]a jak ta rama wygląda dajcie linka to sobie ja obejrze[/quote]
Chcesz zobaczyc rame LF to moze wejdz na strone LF co? :)
http://www.leaderfox.cz/detail.pl?f=0&v ... b=0&c=1010
Chcesz zobaczyc rame LF to moze wejdz na strone LF co? :)
http://www.leaderfox.cz/detail.pl?f=0&v ... b=0&c=1010
-
- Kontakt:
Ah sry :P
www.destroyer.pl
www.destroyer.pl
-
- Kontakt:
no hmm... ja pindole... debilka z mojej klasy, zapytala sie kiedys... znasz jakąś stronę z napisami do divx? no ja jebie... kur ewsko malo takich stron i kur ewsko malo wyszukiwarek...
w dzisiejszych czasach wykupienie domeny ".pl" kosztuje 100 zl... na pol roku albo i rok... nie jest to duzo a wiec wiele firm moze sobie na taki wydatek pozwolic... wiec i firma destroyer sobie pozwolila... wystarczy sprawdzic... kosztuje to 5 sec. (w zaleznosci od przeglarki bo IE szybciej dziala niz opera) a jak nie... to istnieje wyszukiwarka... pewnie jakąś znasz... na wp jest dobra... google jeszcze lepsza... to wszystko dla ludzi.. nie kosztuje nic a twoje ******* pytania i moje jeszcze bardziej ******* odpowiedzi ( ;) ) kosztują miejsce na serwerze dh zone... ;P wiec kur wa pomysl zanim cos napiszesz a zreszta i tak wiem ze pewnie poszukales... wiec... po chu j sie pytac? :/ eh...
w dzisiejszych czasach wykupienie domeny ".pl" kosztuje 100 zl... na pol roku albo i rok... nie jest to duzo a wiec wiele firm moze sobie na taki wydatek pozwolic... wiec i firma destroyer sobie pozwolila... wystarczy sprawdzic... kosztuje to 5 sec. (w zaleznosci od przeglarki bo IE szybciej dziala niz opera) a jak nie... to istnieje wyszukiwarka... pewnie jakąś znasz... na wp jest dobra... google jeszcze lepsza... to wszystko dla ludzi.. nie kosztuje nic a twoje ******* pytania i moje jeszcze bardziej ******* odpowiedzi ( ;) ) kosztują miejsce na serwerze dh zone... ;P wiec kur wa pomysl zanim cos napiszesz a zreszta i tak wiem ze pewnie poszukales... wiec... po chu j sie pytac? :/ eh...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: