Post??
Post??
ej o co wam chodzi z iloscia tych postow?? Sa jakies zawody kto wiecej lub tez jest to wasza wewnetrzna rywalizacja?? nie kumam tego, wielu z was chyba tylko nabija na chama posty z niewiadomych przyczyn. po co?? nie lepiej wyjsc na bike niz siedziec na stronce i gadac o nich? nie kumam.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ja pisze o czym mnie interesi... i tyle a ze tego tak duzop wychodzi to co? sam sobie jaja robie z tego ze mam np 666 post i tyle... ale zawzyczaj staram sie komuc pomoc pogadac z kims na jakis temat dowiedziec sie czegos. a dzis dopiero tera wchodze bo lazilem po sklepach i na rowerek wychodze :]
hm przeszkadza wam ze ktos tu siedzi i pisze? jak by nikt nie pisal albo pisal tylk to co jego osobocie dotyczy to chya forum by podupadlo :P
eh - budka czemu ma sluzyc ten post, mozesz to napisac w jakims co ten temat juz poruszal. mimo ze mam najwiecej postow tutaj to chyba nikt mi nie zarzuci ze same bzdury pisze? mam nadzieje, bo nie uwazam zeby tak bylo, ale to subiektywna ocena. wiec nie piszcie ze ktos tu wypisuje duzo bo lama jest i tyle, jak uwaza ktos ze skoro pisze duzo i bezsensownie to niech mi to napisze, ja sie nie obraze tylko jakis sensowny argument mi da :|
hm przeszkadza wam ze ktos tu siedzi i pisze? jak by nikt nie pisal albo pisal tylk to co jego osobocie dotyczy to chya forum by podupadlo :P
eh - budka czemu ma sluzyc ten post, mozesz to napisac w jakims co ten temat juz poruszal. mimo ze mam najwiecej postow tutaj to chyba nikt mi nie zarzuci ze same bzdury pisze? mam nadzieje, bo nie uwazam zeby tak bylo, ale to subiektywna ocena. wiec nie piszcie ze ktos tu wypisuje duzo bo lama jest i tyle, jak uwaza ktos ze skoro pisze duzo i bezsensownie to niech mi to napisze, ja sie nie obraze tylko jakis sensowny argument mi da :|
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
no coz na tamtym forum przez ponad rok mialem 1670 postow... tu mam 40 i jakos sie nie spiesze, jak mam cos do gadania to mowie...
a ze są tacy sKRZYWieni ze nabijaja 700 w miesiac... [tak tak na czacie cie nie ma to tu floodujesz :D]
a ze są tacy sKRZYWieni ze nabijaja 700 w miesiac... [tak tak na czacie cie nie ma to tu floodujesz :D]
Giant AC2+ manitou swinger 4way+ drop off 1+ d321+ grimeca+ magura, LX