Nowa firma = nowe ciuchy...

Jaca
Kontakt:

Post autor: Jaca »

bluzy:
poliester, duży zakres rozmiarów, jakieś fajne logo i tanie.

spodenki:
wy3małe, i co kto wymyśli.

rękawiczki:
dużo rozmiarów, zamiast lycry na palcach musi byś jakiś inny, mocniejszzy materiał, grube wstawki ochronne.

jakby robili coś ciekawego, to chętnie bym wpadł do sklepu z małą sumką pieniędzy:]
KFP
Kontakt:

Post autor: KFP »

materiał taki jak mają bluzy DH/MX różne wzory(tzn kilka koszulek z różnymi wzorami)

no i muszą być tanie np. w takiej cenie jak ciuchy motodiabłów
chrosciel
Lokalizacja: gdzie kosciół i kleryka znajdziesz na kazdym rogu...(Kielce)
Kontakt:

Post autor: chrosciel »

Niech to bedą bluzy typu DH albo MX I wazne zeby były tanie bo nie kazdego stac zeby wydał 200zł na bluze...
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=446257 Moj SC v10 !!!
P3
Kontakt:

Post autor: P3 »

Prawda jest taka, ze kazdy by cos takiego chetnie kupil ale za 300-400 zyla mozesz kupic festyniarska oczojebke, w ktorej kicha chodzic po domu a co dopiero wyjsc na ulice ( o jezdzie nie wspomne)-a za taka kase potem strach ze zaliczysz glebe i podrzesz festyna...
Tak jak chlopaki pisali wyzej- stonowane kolory-ja tez uwazam, ze kamuflage (miejski , lesny-wszystkie!!!!!) i na BOGA taniej!
To ma sluzyc a nie byc w cenie zbroi.
Ale pomysl zajebisty-mam nadzieje, ze sie uda!
http://s10.bitefight.pl/c.php?uid=42087
emmanton
Kontakt:

Post autor: emmanton »

Dajcie foto tych bluz DH/MX bo nie kojarze jakie to...
!!! HARDCORE SZCZECIN !!!
emmanton
Kontakt:

Dajcie foto tych bluz DH/MX bo nie kojarze jakie to...
KorreS
Kontakt:

Post autor: KorreS »

A może chcecie takie:
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=25353824
110 zeta/szt
pchlaa
Kontakt:

Post autor: pchlaa »

a ja bym proponowal jakie tanie krotkie gacie z ograniaczami na biodra. nic w przyzwoitych cenach nie widac na anszym rynku, a za krtokie spodenki dac 3 stowki to troche duzo.
material nie musii byc super wytrzyaly jk np. cordura czy tp. ale jakis w miare
sikun jestes...
FuGiS
Kontakt:

Post autor: FuGiS »

noi Dzikus znów ma [w/g mnie] racje.ok- spoko są te jerseye Foxa ale głupio by mi było w czymś takim wyjść na ulice.najlepiej żeby były coś ciemne niebieskie, bordowe, białe, czarne.ew. z jakimś paskiem.seria może sie nazywać WALKER BIKER :D spodenki to takie żeby były luźne, za kolano troche. spodnie ,tak jak juz ktoś zauważył to super by były tak jak BIG STAR SILVERMINE.Sam takie nosze i są spoko bo luźne a nie wygląda sie jak FLEJ z zadużymi spodniami (bez obrazy ;] )
emmanton
Kontakt:

Need more...
pedros$
Kontakt:

Post autor: pedros$ »

tak jak wyzej i moze jeszcze jakies bluzy z bawelny z kapturem z jakas ciekawa grafika zeby byly mocne szwy itd i ogolnie jakies ciuchy w ktorych bedzie mozna wyjsc z domu nie koniecznie na rower jakies spodenki krotkie z wzmocnieniami na biodrach i ze wzmocnieniem na dupie zeby sie nie przecieraly rekawiczki napewno ze wzmocnieniami na palcach (moze sciagnac jakis wzor z dainese czy jakiegos innego ustrojstwa)
kolory to moro i jakies stonowane z logiem p na plechach
::CZERPMY Z JAZDY JAK NAJWIECEJ PRZYJEMNOSCI::
Deathwitch
Kontakt:

Post autor: Deathwitch »

Sluchaj Dzikusa.
Male logo, jednolite kolory, przewiewnosc, mocne szwy,
DZIKUS

Post autor: DZIKUS »

no, widze, ze wiele osob popiera pomysl na robienie ciuchow w stonowanych barwach, badz calkiem jednolitych.

spoko by tez byly barwy moro, choc ja zawsze jezdze w takich spodniach i glupio by bylo zalozyc jeszcze taka gore, nie chce wygladac jak jakis nakrecany zolnierzyk. a spodenki m szescdziesiat cos tam sa bardzo popularne wsrod rowerow bo sa bardzo luzne i dobrz sie w nich kreci. tak wiec nie ma co sie nastawiac jedynie na same ciuchy mro. no i nie psujecie sobie marki robaic jakies ciuchy dla krosiarstwa bo tego jes pelno na rynku.
Chrabał
Kontakt:

Post autor: Chrabał »

Fajne by były koszulki z poliestru - coś takiego jak te wszystkie bluzy MX, tylko że z krótkim rękawem - Kona miała kiedyś właśnie takie fajne (obejrzyjcie Cowana i Pricela w NWD2)

Poza tym jakieś bawełniane t-shirty z długim rękawem
http://shop.foxracing.com/product.asp?c ... n%5FSale=0
W tym można i jeździć i chodzić.

A tak poza tym to nie wiem czy produkcja rękawiczek to dobry pomysł - to już skomplikwana sprawa jeśli chodzi o materiały, poza tym na rynku jest od groma różnych firm i tańszych i droższych.
http://img134.imageshack.us/img134/3203/1ffbb5e0ac.jpg
Hater
Kontakt:

Post autor: Hater »

ja jestem absolutnie za jedyne ciuchy w stonowanych kolorach robi azonic,niestety sa one dostepne tylko w usa i kosztuja swoje.wiec dolaczam sie do poprzednikow stonowane kolory najlepiej ciemne.
rekawiczki tez by sie przydaly no i oczywiscie spodnie.
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

a ja sie zgadzam z Dzikusem i reszta..oprocz tego mysle ze mozna by sie bylo dogadac z jakimis polskimi producentami zeby zrobic jakis model ze znaczkami producentow => dla nich to by byla promocja a dla firmy rowniez.mysle ze daloby sie dogadac z tymi firmami ze udostepnili swoje loga nieodplatnie w ramach darmowej promocji ;)
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
slayerek
Kontakt:

Post autor: slayerek »

no wlasnie czarne i jakies biale logo i napisy fajne :P i by bylo gites... np jakis tribal (niewiem jak to sie pisze dokladnie) ale takie fajne wzorki.. albo plomienie.. albo jakas czacha.. smierc .. smok.. itp itd :) i cena w granicy 70-100 :)
Julo_HC
Kontakt:

Post autor: Julo_HC »

Chlopaki z DunCona Debnickiego dostali opstatnio zajebiste bluzyt Troy Lee Designs. Nie mam fotek i nie wiem gdzie ichj szukac. ale sek w tym ze bluza jest cala czarna, ma na przodzie takie szare logo TLD, na tyle MALENKIE logo z plomieniami przy karku i na rejkawach napisy troy lee designs. Wszsystko w ledwo widocznym szraym kolorku. Ale druga rzecz: na Boga!! Nie czarne!! To sie w tym idzie ugotowac w sloneczny dzien...
gg: 3212274

[S]: JuniorT'03 QR20+koło S-Type/Quando+mostek MARZOCCHI+kieraSPECIALIZED
nibyptak
Kontakt:

Post autor: nibyptak »

Tak zgadzam sie z Dzikusem i innymi że powinno nie być tak oczojebnie.Jeden koles u nas ma takiego fajnego jerseya racxe faca cały czarny i logo tej firmy wcale nie takie duże. Myślę że coś w tym guście byłoby spoko. A i jeśli chodzi o krótkie spodenki to żeby mięsciła się do bocznej kieszeni płyta cd :)
gg:3558924
ODPOWIEDZ