sprzet w polsce
-
- Kontakt:
[quote="morbit"]Nie ma w Polsce Halo SAS. NIe ma pełnej oferty Halo ogólnie...
Race-Face tego co szukałem akurat tez nie ma... Titeca żadko kiedy widać... A jeśli Azonic jest tak dobrze dostępny, to dlaczego są ciągle polowania na Love Seaty?[/quote]
halo nie ma w pelnej ofercie na azonica jest polowanie bo ma go... duncon... na którego tez trzeba polowac. nie mozna ich nazwac prezna firmą.
race face jest dystrybutor ale czy on ma sprzet to ja nie wiem. od titeca jest nowy dystrybutor tak ze powinno byc lepiej.
pytam tylko o firmy których dystrybutorstwa (nawet marnego) nie ma w polsce...
Race-Face tego co szukałem akurat tez nie ma... Titeca żadko kiedy widać... A jeśli Azonic jest tak dobrze dostępny, to dlaczego są ciągle polowania na Love Seaty?[/quote]
halo nie ma w pelnej ofercie na azonica jest polowanie bo ma go... duncon... na którego tez trzeba polowac. nie mozna ich nazwac prezna firmą.
race face jest dystrybutor ale czy on ma sprzet to ja nie wiem. od titeca jest nowy dystrybutor tak ze powinno byc lepiej.
pytam tylko o firmy których dystrybutorstwa (nawet marnego) nie ma w polsce...
------------------
www.sklep.dirt.pl
------------------
www.sklep.dirt.pl
------------------
Jeżeli chodzi o THE to z tego co wiem ma się tym zajmować 7anna. Dostałem od nich odpowiedź, że oferta wkrótce będzie dostępna na stronie: www.ride-zone.com
Założe się jednak, że ceny przebiją nawet SKS'owego CRUSHER'a
Założe się jednak, że ceny przebiją nawet SKS'owego CRUSHER'a
-
- Kontakt:
Wymieniam to co bym na bank kupil...
Norco(aline 2003)
Atomlab(trailpimpy)
Avalanche (damper)
Azonic (love seat)
Fox(damper jezeli nie styknie na avy)
Rf (korba i suport)
Zdaje sobie jednak sprawe ze chetny na te produkty to moze jestem sam w polsce ;d Albo tych osob jest tak nie wiele ze nawet sprowadzac tego nie ma sensu, nie mowiac o zalozeniu stalej sprzedarzy...
Norco(aline 2003)
Atomlab(trailpimpy)
Avalanche (damper)
Azonic (love seat)
Fox(damper jezeli nie styknie na avy)
Rf (korba i suport)
Zdaje sobie jednak sprawe ze chetny na te produkty to moze jestem sam w polsce ;d Albo tych osob jest tak nie wiele ze nawet sprowadzac tego nie ma sensu, nie mowiac o zalozeniu stalej sprzedarzy...
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
czego brak
JAK DLA MNIE BRAKUJE AZONICA I RISSE =D...
WYDAJE MI SIE ŻE AZONIC MIAŁBY DUŻE WZIĘCIE W POLSCE..
WYDAJE MI SIE ŻE AZONIC MIAŁBY DUŻE WZIĘCIE W POLSCE..