JAKIEGO DUALA KUPIĆ...?? ?? ??
-
- Kontakt:
JAKIEGO DUALA KUPIĆ...?? ?? ??
Słuchajcie... Chcę sobie kupić teraz jakąś dualówke i mam pare opcji... Pierwsza to Spec P.2, next to Author A-Gang 24:00 a ostatni to Kona Stuuf... Ogólnie chce wydac do 4.5 tysiaka... Którego z tych kupić...?? ?? ?? Dawajcie też własnie propozycje... Jakby coś to mam 185cm wzrostu...
DON'T STOP -----> RIDE EVERYWHERE -----> HAVE A FUN
-
- Kontakt:
ja polecam kone. wspanialy rowerek. ma drop offa a black to tak jakos... cherlawy sie wydaje w porowanniu z drop offem :) poza tym jakos mi ta kona pasuje ogolnie.. a spec to chyba przeplacanie za rame..
apropo kon to poszukaj - duuuzo bylo na ich temat. jkak tylko sid albo wujek kupia swoja kone stuff to powiem wiecej. ale jak dla mnie kona :)
apropo kon to poszukaj - duuuzo bylo na ich temat. jkak tylko sid albo wujek kupia swoja kone stuff to powiem wiecej. ale jak dla mnie kona :)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Krzywy. Nie zapominaj o RagingPhantomie ktory to juz 20 dni sie szykuje na Shreda i dalej sie zdecydowac nie moze. A jak juz kupi to pewnie 15 osobnych tematow zalozy o zajebistosci poszczegolnych czesci. Aha, a propos tego rowerku - Rozwalilem wlasnie wczoraj juz druga piaste z tylu... Troche to denerwujace jest. Nie ma wała - Wciagam z rowerowy.com kola na Excaliburach i jakies 525 dorzuce chocby na sam tyl na razie.
hmmm.....cholernie ciężki wybór - wszystkie trzy sprzęty są bardzo podobne. W pierwszej kolejności odrzuciłbym Speca P2 - ze względu na widelec - prosty OEMowy, nawet bez teflonu na goleniach - wygląda to żałośnie.
Natomiast porównując Kone i Authora to wydaje mi się że lepszy jest ten drugi, pomino że Kona to bardziej kultowa firma, bo:
a) ma lepsze obręcze - Alexy to dobry sprzęt, a DitchWitch'e w Konach są takie sobie, żeby nie powiedzieć cienkie
b) Hamulce jakie ma Kona (czyli coś poniżej Alivio) to gówno w porównaniu do Hayesów mechanicznych i to z dużymi tarczami
c) dużym plusem aganga są korby, może i cięższe, ale na pewno dłużej wytrzymają niż truvativy.
d) Jeśli chodzi o widelec, to nie wiem jak pracuje Drop-off, ale wiem że Black to kapitalny sprzęt
Ja wybrałbym Authora
Natomiast porównując Kone i Authora to wydaje mi się że lepszy jest ten drugi, pomino że Kona to bardziej kultowa firma, bo:
a) ma lepsze obręcze - Alexy to dobry sprzęt, a DitchWitch'e w Konach są takie sobie, żeby nie powiedzieć cienkie
b) Hamulce jakie ma Kona (czyli coś poniżej Alivio) to gówno w porównaniu do Hayesów mechanicznych i to z dużymi tarczami
c) dużym plusem aganga są korby, może i cięższe, ale na pewno dłużej wytrzymają niż truvativy.
d) Jeśli chodzi o widelec, to nie wiem jak pracuje Drop-off, ale wiem że Black to kapitalny sprzęt
Ja wybrałbym Authora
http://img134.imageshack.us/img134/3203/1ffbb5e0ac.jpg