[quote="mikael"]to już skrajny analfabetyzm.. boże panowie przeżućmy sie na szachy, jak założymy forum to będą pisac sami inteligentni ludzie chyba..?[/quote]
mikael teraz Ty z kolei zaszalałeś jeżeli mamy wszyscy wytykać sobie nawzajem błędy ortograficzne ----> przeżućmy = prze + rzucać ---> przeRZućmy :)
Proźba ! ! !
no dobra..z tego co pamiętam to:
wchodzisz na stronke pinkbike..to chyba oczywiste...
www.pinkbike.com
na górze klikasz register
tu wiadomo...wpisujesz co trzeba...--->register
ja juz jestem zarejestrowany więc dalej nie pójde z tym, ale będę pisał tak jak pamiętam i jak jest często na innych stronkach ;P
póżniej możesz dostać emaila aktywującego komta (musisz na poczte wejść)
klkasz na link znajdujący się w nim (o ile jakiś mail jest wysyłany, bo tego nia pamiętam)
wchodzisz na stronke pinkbika...logujesz sie (podajesz ADRES EMAIL i HASŁO)
i jesteś zalogowany...
na głównej stronie po lewej masz:
MY PROFILE
MY BUY&SELL
MY PHOTOS
DROPIN ANYTIME
klikasz my photos-->Submit Photos -->Now Submit My Photos
wybierasz kategorię z jakiej będą foty, klikasz na nią, i przeglądasz...klikasz submit jak już dodasz co chciałeś i czekasz aż się załadują ( u mni jekieś 10-15 minut :/), póżniej musisz je opisać, podać region, kraj, gdzie umieścić emblemat pinkbika, itd...i tyle klikasz coś jak polskie dalej, anie nie wiem jak to się tam nazywa...
i teraz ważne..nie możesz podać nam czy komukolwiek adresu do fot, do których wchodzisz ja się zaligujesz | zalogowałeś się i klikasz my photos), bo nie będzie działał, też miałeł z tym lipe..:/...nie wiem jak inni to robią, ale ja chyba idę okręzną drogą, alejkak tylko załadujesz wszystkie zdjęcia na tym szarym pasku na górze klikasz photos -->klikasz kategorie w jaką pakowałeś zdjęcia (tzn. today) i tam powinny być Twoje fotki tylko muisisz to zrobić tego samego dnia
lookasz jakąś swoją fote, klikasz na User's Photo Album i tam powinny być inne Twoje foty..i najlepiej w tym momencie link gdzieś sobie zapisać, najlepiej w jakimś pliki TXT, dla przykładu ja mam na dole ten link..i jak co to dajesz go komuś i powinno działać wszystko :P
To na tyle..pzd
wchodzisz na stronke pinkbike..to chyba oczywiste...
www.pinkbike.com
na górze klikasz register
tu wiadomo...wpisujesz co trzeba...--->register
ja juz jestem zarejestrowany więc dalej nie pójde z tym, ale będę pisał tak jak pamiętam i jak jest często na innych stronkach ;P
póżniej możesz dostać emaila aktywującego komta (musisz na poczte wejść)
klkasz na link znajdujący się w nim (o ile jakiś mail jest wysyłany, bo tego nia pamiętam)
wchodzisz na stronke pinkbika...logujesz sie (podajesz ADRES EMAIL i HASŁO)
i jesteś zalogowany...
na głównej stronie po lewej masz:
MY PROFILE
MY BUY&SELL
MY PHOTOS
DROPIN ANYTIME
klikasz my photos-->Submit Photos -->Now Submit My Photos
wybierasz kategorię z jakiej będą foty, klikasz na nią, i przeglądasz...klikasz submit jak już dodasz co chciałeś i czekasz aż się załadują ( u mni jekieś 10-15 minut :/), póżniej musisz je opisać, podać region, kraj, gdzie umieścić emblemat pinkbika, itd...i tyle klikasz coś jak polskie dalej, anie nie wiem jak to się tam nazywa...
i teraz ważne..nie możesz podać nam czy komukolwiek adresu do fot, do których wchodzisz ja się zaligujesz | zalogowałeś się i klikasz my photos), bo nie będzie działał, też miałeł z tym lipe..:/...nie wiem jak inni to robią, ale ja chyba idę okręzną drogą, alejkak tylko załadujesz wszystkie zdjęcia na tym szarym pasku na górze klikasz photos -->klikasz kategorie w jaką pakowałeś zdjęcia (tzn. today) i tam powinny być Twoje fotki tylko muisisz to zrobić tego samego dnia
lookasz jakąś swoją fote, klikasz na User's Photo Album i tam powinny być inne Twoje foty..i najlepiej w tym momencie link gdzieś sobie zapisać, najlepiej w jakimś pliki TXT, dla przykładu ja mam na dole ten link..i jak co to dajesz go komuś i powinno działać wszystko :P
To na tyle..pzd
http://dhcyc.pinkbike.com
-
- Kontakt: