....AMORY....
[quote="olisko"]mozo soul X odpada...bo jest zajebiście nie sztywny....manitou black comp...hmmm duużo dobrego o nim slysząłem...ale i tak wziąłbym rock shox bo duuzó osób na tym jeżdzi i amorki się trzymaja dobrze..a w porownaniu to maitou rs jest prostszy w budowie wiec trudniej go zjebać...[/quote]
Dlaczego twierdzisz że mozo nie jest sztywny?? jeżdziłeś kiedyś na nim?? bo ja tak mój kumpel go ma w konie i jest zaj..... sztywny, ja brałbym mozo bo wiem jak chodzi, nadaje się na dropy bo ma duży skok a jak sobie regulacja zmniejszysz to i w streecie fajnie pośmigasz, blacki pękają psylo też, a widział ktoś pękniętego soul x????
Dlaczego twierdzisz że mozo nie jest sztywny?? jeżdziłeś kiedyś na nim?? bo ja tak mój kumpel go ma w konie i jest zaj..... sztywny, ja brałbym mozo bo wiem jak chodzi, nadaje się na dropy bo ma duży skok a jak sobie regulacja zmniejszysz to i w streecie fajnie pośmigasz, blacki pękają psylo też, a widział ktoś pękniętego soul x????
http://pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=451481
nowy furacz...
nowy furacz...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ej Młody ale nie patrz tak ostro na tą wage już to pół kilo Ci nic nie zrobi a lepiej chyba mieć cięższy troszkę amor a lepszy.... a co DJ to bałbym się bo kurwa wszyscy sapią że one pękają... black podobno za miękki do streetu ale przecież jesteś bardzo lekki chłopak :] tak samo jak ja więc blacki nam powinny styknać... albo może Manitou Stance Static??
EXE i nic więcej :]
Niewiem, jak wygląda Hydracoil 1,2 w RS ale Pure raczej plastiku w srodku nie ma:D, naprawde jest to dobry i prosty system, wystepowal w Psylo SL, byly tez odmiany deluxe itd. ogulnie nic sie nie psulo. jak rozbiore Hydracoil to odpowiem, a swoja droga to tlumiki w DJach to nic innego jak plastik
Ja zawsze tu byłem nie myśl że tylko ty sie w to bawiłes
-
- Kontakt:
[b]zelek.um[/b] stance tez ważt z 2,5 kilo i nie pivotów... zela tobie sie otwiera cała gam bo ty kupujesz black box-a co nie??? ti jak dobrze pójdzie o kupimy s e blacki z "tego" żrodła.. :D chyba ze ty kupisz co innego :> ale black jest vp0rzo z teog co widze... a jak bedzie taki miekki to zawsze mozna spręzynki zmienic.. jaki problem???
http://www.jokejoke.prv.pl/
-
- Kontakt: