STREETLEGAL 2005 coś ich mało
fest wy tu piszecie ze wyrywaliscie widelce po 180 itp wogole duzo osob je kupowalo po 280 itp hehehe... a jak mi erenes powiedzial ze jak mam kupowac to tylko od 150-200 sie oplaca zadzwonilem to sklepu w katowicach na jakims placu i za 170 mi sprzedali jeszce nawet sei ucieszyli ze tak duzo .... no comment hahaha.,.... :) pozdor.... !!
ps.Tylko że widelki sa wisniowe... ale i tak sje przemaluje na czarne a w przyszlosci jesli spodoba misie jazda na tym bike (bo jesli nie sprzedaje go ;p) to razem z widlami dam ja na malowanie artystyczne i na rożowo przemaluje z jakimiś fajnymi napisami ;D :]]]
ps.Tylko że widelki sa wisniowe... ale i tak sje przemaluje na czarne a w przyszlosci jesli spodoba misie jazda na tym bike (bo jesli nie sprzedaje go ;p) to razem z widlami dam ja na malowanie artystyczne i na rożowo przemaluje z jakimiś fajnymi napisami ;D :]]]
gg 2109933
kocur: propozycja- idziesz do slusarza. Nagfwintowuje Ci sterową od środka lub od zewnątrz. Może lepiej nawet od srodka - czesto w bmx. Dorabia kapsel wkrecany w srodek, jak grzybek sterczacy ponad sterową. Może dorobić z czegos takiego z czego sie nakretki doroabia (profil szesciokąty) i jeszcze np. zjechać kanty. Czy pod dużego ampula, opcji mnóstwo. Cos jak korek od taniego szampana- plastikowy.
dupa.
erenes nawet otym nie pomyslalem-jesli chodzi o sprzet do streetu to chyba wymysl8isz wszystko
RNS jestes moim guru :D:D:D:D
oj tak [b]GiZzMoO[/b] my chciec fotki tez jestem ciekawy nawet bardzo, mam streetlegala z 2oo4 r i jest zajebisty za taka kase i nie dziwie sie ze teraz w calej europie beda polska rosnie w sile :)
no i jeszcze Dzikus lata dziure:)
RNS jestes moim guru :D:D:D:D
oj tak [b]GiZzMoO[/b] my chciec fotki tez jestem ciekawy nawet bardzo, mam streetlegala z 2oo4 r i jest zajebisty za taka kase i nie dziwie sie ze teraz w calej europie beda polska rosnie w sile :)
no i jeszcze Dzikus lata dziure:)
no kto trafił widelec ten trafił
małe pytanko, mam piastę bmx i będę miał korbę bmx , w sumie w streetlegalu tyn\lne widły są rozstawione "góralowo" jak dobrze rozumiem, i czy jak dam podkładki z obu stron w piaście (oczywiście równo) to łańcuch będzie mi szedł w jednej linii?
Też mam czerstwe wiśniowe widły z du py kolor jak będę miał czas to wypoleruję je , tzn najpierw zedrę farbę(jeszcze nie wiem czym bo nie chce mi się napierdalać"ręcznie", chyba jest taki płyn pod którym farba schodzi) i potem polerka i lakier. Pewnie nie osiągnę tego efekty co na streetlegalu ale lepszy taki niż wiśniowy.
Wypolerowałem już w poincie ramę (samą część idącą od główki do korby) aluminium można wyprowadzić zajebiście, tylko trzeba ręcznie bo wbrew pozorom pointa rama nie jest kwadratowa tylko ma lekki owal. Nie wybierzesz tego szlifierką oscylacyjną. Nawet mi się aluminium nie utlenia, myślałem że będzie trzeba polerować często a tu nie musisz ruszać. W 4 h można zrobić lusterko, ajk komuś się chce albo rower spieprzony. Z Cr-mo będzie na pewno trudniej.
małe pytanko, mam piastę bmx i będę miał korbę bmx , w sumie w streetlegalu tyn\lne widły są rozstawione "góralowo" jak dobrze rozumiem, i czy jak dam podkładki z obu stron w piaście (oczywiście równo) to łańcuch będzie mi szedł w jednej linii?
Też mam czerstwe wiśniowe widły z du py kolor jak będę miał czas to wypoleruję je , tzn najpierw zedrę farbę(jeszcze nie wiem czym bo nie chce mi się napierdalać"ręcznie", chyba jest taki płyn pod którym farba schodzi) i potem polerka i lakier. Pewnie nie osiągnę tego efekty co na streetlegalu ale lepszy taki niż wiśniowy.
Wypolerowałem już w poincie ramę (samą część idącą od główki do korby) aluminium można wyprowadzić zajebiście, tylko trzeba ręcznie bo wbrew pozorom pointa rama nie jest kwadratowa tylko ma lekki owal. Nie wybierzesz tego szlifierką oscylacyjną. Nawet mi się aluminium nie utlenia, myślałem że będzie trzeba polerować często a tu nie musisz ruszać. W 4 h można zrobić lusterko, ajk komuś się chce albo rower spieprzony. Z Cr-mo będzie na pewno trudniej.
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=565504
widz ze juz zamnei ktos odpowiedzial:P tak dalem 599 za takie jak sa na zdieciu na www.skleprowerowy.com czyli czarne z kads mi zkolowali:)
He apropo kariery NSX na zachodzie... Ciesz sie w sumie :) Moze na tajwanie robione ale wszedzie pisze "firma z Polski" MOC... Na prawde zaczeli z dobrej strony... Stalowe ramki w nazwach odrazu nawiazujacych do przeznaczenia... Przeciez nie cza sie pytac na zadnym forum czy streetlegal sie do streetu nada :) MARKETING pirsza klasa :D Pozdro NSX :*
http://tablica.pl/oferta/rama-specialized-big-hit-fsr-1-rozmiar-m-stan-bdb-ID2AUgz.html#60bfe7734a;r:;s:
Pedro 47- ta główka nie jest taka, bo naprawde bardzo bardzo wielu osobom sie nie podobała.
widz ze juz zamnei ktos odpowiedzial:P tak dalem 599 za takie jak sa na zdieciu na www.skleprowerowy.com czyli czarne z kads mi zkolowali:
a ja pytałem i tylko srebrne mieli :( a te czarne maja mocowanie pod dysk po obu stronach ?? bo srebrne nie miały. A czarnych podobno nie mieli.
widz ze juz zamnei ktos odpowiedzial:P tak dalem 599 za takie jak sa na zdieciu na www.skleprowerowy.com czyli czarne z kads mi zkolowali:
a ja pytałem i tylko srebrne mieli :( a te czarne maja mocowanie pod dysk po obu stronach ?? bo srebrne nie miały. A czarnych podobno nie mieli.
dupa.