DUNCON - dziekujemy!

Ponury
Kontakt:

Post autor: Ponury »

Pisalem do DC i Akita ma kosztowac w granicach 2499 zl jak dla mnie to za duzo :( szkoda
BimBim

Post autor: BimBim »

[quote="Ponury"]Pisalem do DC i Akita ma kosztowac w granicach 2499 zl jak dla mnie to za duzo :( szkoda[/quote]
to naucz sie teraz czytac, bo to juz bylo!
Punio
Kontakt:

Post autor: Punio »

Wg mnie rowniez Akita troche przy duzo kosztuje:P juz wole Tosie...;]
hardcore in hour - this is the bad way,
harcore in my live is important all day! - Peace
piter krk
Kontakt:

Post autor: piter krk »

poruwnanie dc do nikolaja....smieszni jestescie!!!!zaraz zaczniecie poruwnywac do chot chili i tym podobnych.....bahahahahahahah
R_O_S_A
Kontakt:

Post autor: R_O_S_A »

[b]piter krk[/b] zgadzam sie z toba! moze i maja podobna konstrukcje ale zeby zaraz porownywc!!?? zobacznie ile ram jest ludzaca podobnych do DC coocka? jakos tego nie zauwazacie???
http://www.pinkbike.com/photo/2232705/ some new stuff
-Przemooo-
Kontakt:

Post autor: -Przemooo- »

to nie one sa podobne do dc cooka tylko on do nich :D
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
PSIKUTA
Kontakt:

Post autor: PSIKUTA »

a cane corso ok 3500zl;( zdziercy ciekawe kto da za to tyle
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

nie besztajcie mnie od razu....nie wiem jak pierwsze hardtaile nicolai wyglądały...ale gdzieś słyszałem, że włansie cock jest bardzo do nich podobny....niby tamte też miały zamiast 1 rury głównej, dwie mniejsze......, ale nie wiem jak było z reszta konstrukcji.....
http://dhcyc.pinkbike.com
leo
Kontakt:

Post autor: leo »

z dc to sztywniaki jeszcze jakos sie maja - chociaz.. pitbull powinien nie wiecej jak 700zl kosztowac.. ( konkurencje z tych granic cenowych DC by wykosilo taka cena..) ale nie jest tak - a szkoda, dodatkowo cene jeszcze wywindowali w gore ponad 1000zl.. co jest cena smieszna za taka klase ramy .. co mnie dziwi i wiem ze kolejna rama na pewno nie bedzie DC .. takich ram jak oni maja - to jest full pod innymi nazwami .. i roznymi malowaniami tajwanczycy tylko czekaja az ktos przyjdzie do nich po te ramy - i nie jak w przypadku mielca..ze trzeba placic za material czekac nie wiadomo ile..az zrobia ramki i kazda bedzie "innaczej uspawana" pomimo iz takie same wszystkie - tamci uspawaja na drugi dzien po zlozeniu zamowienia.. i jeszcze zapytaja gdzie wyslac paczke ;P ... Troche dziwna polityke DC uskutecznia. Sztywne ramy jeszcze moge zrozumiec.. ale za fulla DC dziekuje - jak ceny skacza wysoko pod 3 tys.. to lepiej kupic "markowy sprzet" a powyzej 3 tys.. to wybor jest juz znaczacy ... chyba ze zasobnosc kieszeni nie wystarcza.. to tutaj trzeba isc na kompromis... koncze wywod..AVE :P

pozdro
ODPOWIEDZ