ja mam Balistiic'a a paru kumpli jeżdzi na Point'ach , bedzie już dwa lata chyba . dropy 2 metry ( i co że małe ) i hopy wybijające na ok 5-6 metrów . Na razie wszystko się jakoś 3ma i ramki nie pękają . Może cud , nie wiem , wiem że teraz bym kupił DM 3.0
Widze że jesteś początkujący:) sam na początku uparłem się na pointa później na balistica potem jeszcze był LF i dartmoor, aż w końcu zdecydowałem się na Kross Sign Raw. Tobie też polecam zmienić decyzje bo jak do któryś z tych ram wsadzisz 120mm skoku to ci główka odpadnie :/ Zastanów się dobrze nad decyzją :)
balllistic dobra rama jeszcze najlepieej ten starszy bo w x lighatch glowka peka, a poincie dajcie spokoj - chyba nie ma innej ramy na ktorej nie balbym sie bardziej skakac no chyba ze stare BOP pirania itd :P
Point jest dobry na początek... fajny krótki, łatwo się na nim uczy... ale jak zaczniesz już dobrze jeździć to go pewnie połamiesz... Point nie kosztuje nie wiadomo ile... Śmieszy mnie jak ktoś pisze ża point jest do dupy i że już 2 połamał - jak połamałeś jednego to po co ci był drugi? Weź sobie pointa a jak już zaczniesz jakieś większe chopy skakać to sobie kupisz coś lepszego:)
stary kup se pointa bo do niego Super Monster (300mm) wchodzi a do balistica wchodzi tylko Monster (200mm). A tak na serio to kup Dragstara bo jest 10x lepszy niż tamte dwa razem wziete
[S] [b]DHX 5.0 241mm stan bdb[/b]
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645
miałem na myśli starego Ballistic'a , tego przed X-ligh'tem . Na nim jeżdże i jest na razie cały . . A co do odnaowienia tego tematu to czysty przypadek , sorry za to .