Hope M4 2004 vs. Hayes MAG
Hope M4 2004 vs. Hayes MAG
prosze kogos o porownanie tych hebli, no ew. Hope 2003, jezdze juz dosc dlugo na hayesach i troche m,nei denerwuja, napiszcie wszystkie roznice w hamowaniu, sile, MODULACJI, jak pracuej lamka, wszystko co wiece o nich, tylko prosze kogos kto jezdzi lna tym, albo jezdzi, glownie rozchodzi mi sie o hopy bo hayesy mam i wiem jak hamuja, prosze o opis hopów, czy oplaca sie zmieniac hayesy na hopy z jakichs wzgledow?a ma ktos hope'y 6ti?napiszcie cos o nich, co generalnie jest lepszego a co gorszego w hopach w porownianiu od hayesow, nie patrzec na cene;) prosze o jakies szybkie i trafne uwagi, aha i najwazniejsze- jak sie zachowuja w zime na sniegu i na blocie i mokrym te heble, nagrzewaja sie szybko czy nie traca na sile nawet na super stromym i dlyugich zjazdach?
Pozdrower, Majer
fuck !wlasnie kurde widze ze juz podobny post jest tutaj:0 mysle ze mnei nie zbesztacie bo mam chociaz troche inne pytanka:P:P nie jetem tu czesto i nie mam czasu szukac bo pieprzona matura teraz, ale jezeli jest tu ktos ktosie na tym fachu zna to plizz napiszcie cos tu!najbardziej rozchodzi sie o ruch klamki hopów.
Pozdrower, Majer
kurde wydaje mi sie zu juz w tym temacie napisałem posta tylko niema go w jakiś sposób ale nieważne co do tych hamulców to osobiście bym wolał hope'a bo mam słabość do nich i mają dobrą modulacje co do działania klamki to neiwiem bo jeszcze nei mam ich w rowerze ale z tego co zauważyłem to klameczka chodzi spoko ;)
The Power Is On Your Side !!!
Hamulce
Heh
Ja też jestem prawie z Będzina, ale niestety jeżdżę na Grimece. Kumpel ma te Hayesy i są ok ale troche słabe w porówaniu do Hope'a.
Ja też jestem prawie z Będzina, ale niestety jeżdżę na Grimece. Kumpel ma te Hayesy i są ok ale troche słabe w porówaniu do Hope'a.
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=289653
Hample
Aha, a drugi kumpel ma M42003 i Mono4 2004 i są o wiele lepsze od Hayesów więc się nawet nie zastanawiaj, bierz Hopy.!!!
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=289653
Mam Hayesy .... czasem zdarzaja sie awarie ( raz pekl zacisk i raz sie pekl kabel ) a mam je od roku. Kabel byl zle puszczony MOJA WINA .. ale zeby zacisk to mi sie niezbyt spodobalo. Na modulacje i sile hamowania nie narzekam a waze sporo ( kolo 95kg ) HOPEa nie znam ale slyszalem raczej pozytywne opinie.
RafTech - Twój niezawodny doradca IT
spoko spoko ale prosze o opinie o hopach bo hayesy mam juz troche dlugo i przezyly troche zawodow:) musze wiedziec od kogos co jezdzi na hopach jakies konkretne info.jestem ciekaw tych 2004 mono4 i ciekaw jestem kto wykupil wszsytki 6Ti w tym roku.....moze ma ktos do sprzedania 6Ti ?!chetnie kupie komplet :)
Pozdrower, Majer